sunnuntai 29. huhtikuuta 2012Täällä taas :) nyt olisi ollut postattavaa jo aikaisemminkin mutta tietokone heittäytyi pois kuvioista. Sen kanssa on edellen taistelua enkä ole varma tuleeko siitä enää peliä ollenkaan. Kiitos mukavasta palautteesta, oli kiva huomata että kävijöitä on vielä on vaikka olen ollut kauan poissa. En tiedä että miten ahkeraan postauksia tulee jatkossa mutta nyt on projekti menossa eli joitain kuvia ainakin tiedossa :)
Senkin huomasin kauhukseni että Photobucket sekä bloggeri molemmat olivat muuttuneet aivan "kummallisiksi" :) Kesti muutaman tovin ennenkuin sain tehtyä yhtään mitään. Kun hetken jaksoin malttaa katsella ja klikkailla niin bucketissahan olikin kaikkea hauskaa.

Edellisessä postauksessa pohdin Distressien Markkereita, no menin sitten ja ostin koko pöntön :) Olen ottanut ne esiin laatikosta mutta en ole hennonut avata tuppeja... Tänään meinasin vähän kokeilla.
Oikein mukavaa Vapun aikaa kaikille!

7 kommenttia:

Carola / Calle kirjoitti...

Ihanaa taas nähdä kauniita tuotoksiasi. Vai sorruit ostamaan Distres Markereita. Ei ollenkaan huono juttu. Ovat muuten aivan ihanat. Vaativat kyllä tottumista. Itselläni opettelu kesken.

Mulla meinas ja mennä hermot kun huomasin, että blogger on muuttunut. No onneksi ei se ihan mahdottomaksi ole muuttunut. Jotkut asiat ovat muuttunut paremmaksi.

Hauskaa Vappua!

Riet kirjoitti...

So wonderful card,I love the image and the colours.
So gorgeous papers and the details.

Hugs Riet.xx

Niinu kirjoitti...

Niin kaunista jälleen:)
Värittelyjäsi jää mielellään pidemmäksikin aikaa katselemaan!

TaijuS kirjoitti...

Olen samaa mieltä Niinun kanssa! Tosi kaunis kortti!

paula kirjoitti...

Ihanaa nähdä täälläkin taas elämää. Sinulla on aina niin kauniita kortteja ja värityksiä. Korteissasi on joka kerta jotain uutta ja erilaista mitä ei välttämättä ole muualla nähnyt, vaikka paljon blogimaailmassa kiertelenkin

Katjuska kirjoitti...

Tosi ihana kortti :)

honeybeespaperie kirjoitti...

Wow, your Sarah Kay cards are very pretty!
Hugs, Manuela