sunnuntai 20. toukokuuta 2012


Sarah Kayta edelleen. Olen vähän katsellut uusia leimasimia mutta jotenkin ei ole löytynyt mieluisia niin on täytynyt tyytyä kaapista löytyviin. Muutamia digi leimoja olsi kyllä mutta en vaan ole saanut niitä kunnolla printattua tai lähinnä muste ei ole kestänyt värittämistäni.
Tässä kortissa kokeilin taustalle gessoa ja paperinpalasia. Hauska tekniikka ja mitä loistavin tapa hyödyntää suikaleita ja muita pieniä rippeitä mitä kertyy ihan mahdottomasti.

 Löysin jokin aika sitten hauskoja serviettejä ja kokeilin että miten decoupage tekniikka toimisi lasille. Minulla on joitain vanhoja mittalaseja ja sellaisen koristelin. Jälki ei ollut ehkä kaikkein siistein mutta ajattelin että ehkä tämä oli sitä vähän rouheampaa suuntausta :)


Laitoin vähän pitsiä koristeeksi ja päällystin aiemmin tekemäni massatähden samalla servietillä. Tähden taustalle leikkasin hieman isomman tähden mustasta kartongista. Lopputulokseen olen ihan tyytyväinen.

Nyt olen piirrellyt vähän kaavoja eli seuraavaksi jotain ompeluksia. Ehkä muutama kesämekko :)

7 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Minulla on blogi osoitteessa http://www.esirukouksia.blogspot.com joka nimestä päätellen sivuaa paljon hengellisiä asioita. Hengellisten asioiden lisäksi siinä on paljon asiaa myös yhteiskunnasta, politiikasta, lastenhoidosta ja erilaisista sairauksista. Ja tuon siinä esiin myös haaveitani ja unelmiani. Kannattaa tutustua blogiin, jos koet olevasi siitä kiinnostunut. Linkkilistassa siinä on linkkejä myös muihin blogeihin ja osittain blogini on myös minun tekemä tietokanta minun lääkärilleni siitä, miten voisi minun tyyppisiä potilaita hoitaa ja miten huomioida vamma ja toimintarajoite. Tervetuloa tutustumaan blogiin!

Riet kirjoitti...

So gorgeous card Aija,I love the image and the colours.

Hugs Riet.xx

Suvenkorento kirjoitti...

Suloinen Sarah Kay kortti! Mittalasi sai kivaa vanhaa tunnelmaa lautasliinasta.

Viitsitkö kertoa mistä on peräisin tämän kortin lippuleima?
http://kerttulinpaja.blogspot.com/2009/02/whiff-of-joy_15.html
Onko se tullut vain salaisena myydyn Medieval setin mukana?

Tiesitkö muuten että korttisi on Simon Says Stampin sivuilla:
http://kerttulinpaja.blogspot.com/2009/04/woj.html
http://www.simonsaysstamp.com/servlet/the-16963/Whiff-of-Joy-UM/Detail

TaijuS kirjoitti...

Kaunis kortti!!

SannaS kirjoitti...

voi miten kaunis kortti!! upeasti tehty tuo pohja ja viirit on tosi ihanat!! =)

Nanna kirjoitti...

Todella ihana koriste! Itse olen keräillyt Stevia-pulloja ja päällystänyt niitä vanhoilla lehdillä. Niissä on myös kiva muoto:)

Irene kirjoitti...

Wow eine ganz tolle Idee und wunderschön gestaltet

LG Irene