keskiviikko 9. huhtikuuta 2008
Itsekkin tein pari korttia uudella Penny Blackin leimasimella. Minulla ei ole itsellä kuin muutama mutta tämän uuden "jouduin" tilaamaan. Tästä saa kivasti erityylisiä juttuja värejä vaihtelemalla.
Kiitos taas mukavista kommentoinneista. Nämä kuvat väritin vesiväreillä.
Anne, mielestäni hyvät välineet ovat tärkeitä. Varsinkin paperiksi jota käyttää kannattaa valita hyvä vesivärilehtiö. Omat vesivärini ovat Faber Castellit eli eivät mitkään ihmeelliset, paperi on Suomalaisesta kirjakaupasta ostettua en nyt muista merkkiä.
Pensseli kannattaa pitää mahdollisimman kuivana jotta saa tarpeeksi vahvaa väriä, varsinkin varjostuksiin. Olen itse huomannut että väri muuttuu paljon kuivuessaan, ei siis kannata pelästyä kun tekee varjostuksia että tulisi liian vahvat koska värin kuivuttua se vaalenee. Varjostuksia voi myös häivyttää värin kuivuttua jos tuntuu että tuli liian vahva. Ensin kannattaa värittää vaaleammalla ja jättää valokohtia vaikka ihan valkoiseksi ja viimeiseksi laittaa väriä vahvemmin niihin kohtiin joita ajattelee olevan varjon puolella.
En pidä itseäni kummoisena värittäjänä mutta treenaamalla saa aina parempaa aikaiseksi. Voisin yrittää tehdä jonkinlaisen postauksen tuosta värityksestä.

7 kommenttia:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

voi kuin suloinen oli toi violetti kortti!
niin lutuinen1sit taas toi punainen on niin pirteä!

Anne kirjoitti...

Todella suloiset kortit. Ja jälleen kerran todella upeasti väritetyt kuvat! Millä olet nämä värittänyt?

minni75 kirjoitti...

Erittäin kauniita jälleen!

Anne kirjoitti...

Siis vau! Minusta vesiväreillä värittäminen on tosi vaikeata. En saa sitä pehmeyttä mitä haluaisin, enkä saa varjostuksia ja sävyeroja onnistumaan.

Maissi kirjoitti...

Kauniit kortit, sulla on kyllä tuo väritys hallussa :)

Anne kirjoitti...

Kiitos vinkeistä! Pitäisi kai taas uskaltaa tarttua pensseliin... :)

minni75 kirjoitti...

Oi, tee vaan sellainen värityspostaus, itsekin ostin vesivärinappeja, hieman oon harjoitellu, joten opastus ois toooosi kiva :)
Vaikka siis hyvin kyllä jo selitit tuossa sivullakin :)