keskiviikko 25. kesäkuuta 2008


Eikö ole ihanan äklö kortti. Sain muutaman balleriinan vaihtarina ja koitin väritellä. En tiedä miksi nämä ovat niin vaikeita mutta jotenkin ei vaan tunnu tulevan hyvää lopputulosta. Väritin vesiliukoisilla vahaväreillä. Ja tietty piti laittaa vähän glitteriä mukaan. Kortti on tarkoituksella aika pelkistetty kun eihän sitä tuon tanssijattaren mukaan muuta mahdu :)

Well, again something very different... I find these images very difficult to colour. Kept quite simple since SHE is the main focus here :)) I am not sure if I ever dare to give this to anywhere...

9 kommenttia:

Minnis kirjoitti...

Ihan huippu :oD!!!!! Sun väritys taitoa ei voi kun ihailla, musta tämä kuva ja monet tämänkaltaiset on NIIN vaikeita väritettäviä, että meinaavat tyystiin jäädä käyttämättä..

Laura kirjoitti...

Ballerina on kyllä sen verran vaikuttavan näköinen ettei siihen tosiaan tarvitse juuri mitään lisäillä. hihii! :) Ihana kortti!

Laura kirjoitti...

se minun enkelikortin kirjoitustausta on ihan vain valmista paperia. En kylläkään tiedä kenen valmistamaa koska minulla oli sitä vain puoli arkkia jäljellä ja se taitaa olla pari vuotta vanhakin. kääk!

Tiina kirjoitti...

upea kortti! Sais tosiaan jo vähä toi ilma lämmetä. Päästäs lasten kans visulahteen ja tykkimäkeen. Mä kyl viihdyn tääl mökin rauhassa puusaunaa lämmitellen ja kortteja tehden! Odotan aina et pääsen tänne, harmi ku on noin pitkä tuo matka!T.Tiina

Anonyymi kirjoitti...

Väritys on todella hyvä ja muutenkin koko kortti.

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tosi ihana kortti! just hyvä kun on noin pelkistety niin kuva saa oikeuden!
muutes olen saannu sinun kpostin eilen mut en päässy koneel kun vasta tänään kun modeemi hajos ukkosesta!
tosi iso kiitos!!!!
ja hienoa kun tyttös tykkäs!

Anonyymi kirjoitti...

Hih, aivan ihana!

Anonyymi kirjoitti...

Hienosti väritetty ja muutenkin ihana kortti :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihan mielettömän kaunis tämä kortti :)