lauantai 21. kesäkuuta 2008

Kaivoin pitkästä aikaa distressit esiin ja tein muutamia kokeiluja.
Tämän voi laittaa näytille asti. Olisi niin paljon mukavia tekniikoita
ja materiaaleja mitä olisi kiva testailla... kun vaan olisi sitä ylimääräistä aikaa.
Edit: väritän distresseillä myös kasvotkin, käytän siinä tattered rose sävyä, saatan sipaisa hieman ruskeaa myös sekaan. Tämän kuvan kanssa kävi itseasiassa niin että olin jo väritellyt jonkin matkaa kun tuntui ettei kuvasta tullut onnistunut niin huitasin disstressin tyynyllä koko kuvan päälle ja laveerasin suurella vesivärisiveltimellä yltympäriinsä ja lopputulos olikin sitten ihan hyvä vaikka aika tumma tulikin.
Noita chalkseja levitän juuri niillä pumpulipalleroilla. Saatan tummentaa yksityiskohtia tai reunoja. Väritettyjä kuvia saatan myös varjostaa chalkseilla. Niillä saa aika kivan utuisia efektejä.
Jos värittän kokonaista taustaa chalkseilla niin aloitan yleensä varjosta jossa on tummempaa ja alan vaalentamaan ja "keventämään siitä ulospäin. Käytän taustoissa niitä suurimipa palleroita jotta saan mahdollisimman tasaisen lopputuloksen.

I made some trials with disstress inks for a long time. There are so many
nice techniques I would like to try, if I had the time...
Have a nice weekend!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kortti.
Käytätkö kasvoihin myös distressiä/mitä väriä? Hieno väritys!

Karita kirjoitti...

Ihana kortti :) Olen joistakin postauksistasi lukenut, että käytät tauistoihin kalkkivärejä...? Kuinka saat ne tasaisesti tai siis millä laitat sitä kalkkiväriä? Itselläni tuli kalkkivärien mukana pieniä pumpulipalloja ja sellainen puuvartinen pidike niille pumpulipalloille ( kauheen vaikeasti selitetty.. ). En tiedä onko värittäjässä vika vaiko niissä välineissä, mutta en saa kyllä tasaisesti millään väritettyä..Voihan se olla, että on harjoituksen puutetta...

Karita kirjoitti...

Kiitos Aija vinkistäsi :)) Nyt on hyvä jatkaa harjoittelua, kun tietää vähän miten lähteä värittämään :)

nessy kirjoitti...

oooooooooooh aija, this is so beautiful, you must get and play with your inks more often!!
vanessa xx