sunnuntai 8. kesäkuuta 2008

Tilda & Co Challenge #23

Challenge 23 SWIRLS An easy one for you all this week , for those that are still getting over the shock from last weeks challenge!I heard you all shouting at me when you realised it was no cards!Right this week is swirls, You can do what you like aslong as it has swirls involved somehow.Of course you work must involve atleast 1 Magnolia StampAlso please note you can use other stamps on this blog,But there must be a Magnolia Stamp on there also somewhere.I embossed the swirls on vellum and cutted out. Tilda image I made with shrinked plastic. I tried to get the swirls on "top" of this card.

Embossasin ensimmäistä kertaa... en ole oikein kokenut sitä omaksi jutukseni. Tähän korttiin piti yrittää saada nuo kiemurat pääosaan. Tein Magnolian kutistemuovilla. Ihana materiaali, kun olisi enemmän aikaa niin siitä voisi kokeilla vaikka mitä.

Edit: väritin leimasinmusteella ja glitterikynillä kutistuksen jälkeen. Väritys oli kyllä enemmänkin sellaista "huseeraamista" että sain vähän väriä tuohon kuvaan. Minulla ei ollut sellaista hiekkapaperijuttua millä karhentaa kutistekalvon pintaa niin tuntui että muste leviää siinä kiiltävällä pinnalla enkä uskaltanut alkaa sitä värittämään ennen kutistusta. Tosiaan kun ehtisi perehtymään vähän paremmin...

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kortti! Olen itsekin tehnyt kokeiluja kutistemuovilla, mutta väritys oli hankalaa. Millä väritit kuvan ja teitkö sen ennen vai jälkeen kutistuksen??

cats whiskers kirjoitti...

Wow this is beautiful the shrink plastic is such a good idea. I must try it myself
Hugs Jacqui xx

Anonyymi kirjoitti...

Upea kortti ja hieno idea. Täytyy lomalla testata :)

nessy kirjoitti...

how elegant!!love those soft tones!! lovely card
vanessa xx
ps ~ regarding your friends for my brother~in~law ,are they prepared to travel??? shame there is so much distance between our countries!!

elibeegifts.co.uk kirjoitti...

I love the shrink plastic charm.So cute.x

Anonyymi kirjoitti...

Mä olen kyllä värittänyt kuvat ennen kutistamista ja on toiminut ihan hyvin.

Anonyymi kirjoitti...

Hieno kortti jälleen, itse en oo vielä kokeillu tuota kutistemuovia, kun on niin paljo kaikenlaista mitä tekis mieli kokeilla, mutta kun toi aika ei tahdo riittää :))))))))))

Helka kirjoitti...

Ihana kortti jälleen :) Itsellänikin on ollut ajatuksena tuota kutistemuovia kokeilla, kiva nähdä toteutus siitä. Tosi paljon kuva kyllä kutistuu!