tiistai 22. heinäkuuta 2008

Eilen vietettiin tyttären 6-v synttäreitä. Muutamia sukulaisia vieraisilla. Ollaan miehen isän vanhalla kotipaikalla johon ei tule vettä sisälle eli tarjoilujen valmistaminen on aavistuksen haasteellisempaa mutta silti ei luonto anna periksi ostaa kaupasta valmista. No väänsin suklaakakun, raparperipiirakan ja persikkakermakakun. Hyvin näyttivät tekevän kauppansa. Itse en käytä tavallista sokeria niin en sitten maistanut leipomuksia eli se jää aina vähän arveluksi että minkä makuisia mahtavat olla. No se on aika hyvä mittari kun katselee että minkäverran jää jäljelle...

Annettiin tyttärelle lahjaksi kamera ja nyt on sitten kuvia räpsitty oikein urakalla. Kiva katsoa toisen innokasta touhuilua. Olisin halunnut ostaa sellaisen iskun ja vedenkestävän mutta niiden hinnat olivat vielä aika kovat ja päädyin sitten huokeampaan peruskameraan ja toivon ettei se hajoaisi ihan heti :)
We celebrated my daughter 6th birthday yesterday. Had couple of relatives visiting us. Made couple of cakes, which was a quite challenge here :) We gave a camera as a birthday present and Liisa is now taking pictures all the time :)

Tässä on lahjan mukana annettu kortti. Yhdistin muutaman Penny Black leiman.
Toinen kortti on tuota Magnolia haasteblogin distress linjaa. Kuvasta tuli aika tumma niin laitoin sitten tarkoituksella kontrastiksi tuollaisen kirkkaan taustapaperin.

3 kommenttia:

Bettina kirjoitti...

Hi,wonderful like always.From Buenos Aires,Argentina

Anonyymi kirjoitti...

Kivat kortit olet taas tehnyt :))

nessy kirjoitti...

beautiful cards ~ just love the papers and the cute images, and your amazing colouring ~ happy birthday liisa ~wish i had known ,i could have sent a card!!
big hugs to you all
vanessa xx