keskiviikko 6. elokuuta 2008

Heinikan reissu takana, ajelin eilen noin 300 kilsaa ja meinasi väsyttää iltasella mutta kyllä se kannattikin. Kävin Heinin luona vieraisilla ja sainkin siellä vietettyä useamman tunnin. Turistiin askartelujuttuja ja siinä samalla tein ostoksia. Kyllä se vaan on niin erilaista kun näkee tuotteet livenä ja pääsee vähän hypistelemäänkin. No siinä on tietty se huono puoli että ostoksia tulee aikast lailla. No kerrankos sitä :) Aivan ihania juttuja tulikin hommattua. Heinikan jälkeen piipahdin vielä Kokkolassa pikaisesti. En vaan oikein jaksanut enää kauheasti keskittyä mutta sen verran kävin katsastamassa että ensi kesän lomalla täytyy mennä oikein ajan kanssa.

Tässä kortissa näkyy jo jotain noista uusista ostoksista, eli pilkullinen taustapaperi ja kuvioteippi.
Kuva on väritetty disstresseillä. Yleensä en jostain syystä osaa käyttää noita paperikukkia (ja niitähän löytyy jos jonkin sorttisia, niikuin kunnon askartelijalla kuuluukin :) ) mutta tähän niitä sain tungettu parikin. Usein kukkia mallailen ja sitten loppujenlopuksi jätän veks kuitenkin.
Nyt olisi ohjelmassa vadelmien poimintaa ja piirakan tekoa.

Oh what a lovely place I visited yesterday, Heinikka, I believe only real craft store in Finland. It is nice to see all those nice craft things and get in "touch" with all lovely materials. Unfortunately it means more things to buy than from the webstore :) I bought lots of papers and embellishments. You can see them allready in this card, dotted paper and decorated tape.
I coloured the image with disstress. Now I will go and pick some berries to make a pie :)

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana, kuten aina sinulla. Ihailen todella paljon sinun värien käyttöä, haluaisin itse myös tehdä hillityillä väreillä, mutta en osaa, vaikka kuinka yritän niin aina värit leiskuu :)

nessy kirjoitti...

oh aija another stunning card ~like only you can create!!
oooh craft shopping as well ~think you do buy more when you can touch it!!
please look on my blog today ~some exciting news!!
vanessa xx

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kortti, jälleen kerran :o) Onko tuo vaaka-asennossa oleva kuvio kuvioteippiä? Aivan ihana ja sopii kuin nenä päähän tuossa kortissa :o)

Anonyymi kirjoitti...

Satu, kyllä vaan tuo vaaka-asennossa oleva kuvionauha on teippiä. Aivan ihana materiaali kun siitä voi leikata vaikka vain yhden kuvion tai huitaista koko kortin leveydeltä. En oikein tiennyt ostaessani että mahtaako olla mitään käyttöä mutta nyt testattuna tuntuu olevan :)

Anonyymi kirjoitti...

Sinäkin olet tehnyt tällaisen "pikku" kauppareissun...
Minäkin käväisin kesälomalla Heinikassa ja mukaan tarttui vaikka mitä! Mutta ei kaduta yhtään, heh!

MinnaK. kirjoitti...

Aivan ihana kortti, ja noi ruskean eri sävyt on upeat ja väritys...huoh!!

TARJA L kirjoitti...

Kiitos kommentista.Ihania kortteja olet jälleen kerran tehnyt( syvä huokaisu)voi kun oppis itse. Kun käyn Heinikassa päätän aina etukäteen, että ostan vain nämä tuotteet. Kuinkas ollakkaan aina tavaraa tarttuu enemmänkin mukaan. Olo on kun lapsella karkkikaupassa:)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

noi ruskean eri sävyt ovat ihania kun sinä osaat niin ihanasti niitä käyttää toi kuivo teippi on tosi ihana tässä kortissa!
upea kortti!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kortti. Itse en päässyt Heinikkaan mummulan lomalla, vaikka oli tarkoitus. Kyllä siellä aikaa saa kulumaan.

kes kirjoitti...

beautiful elegant papers.
love all the cards on your blog
kes
x

Katarina kirjoitti...

Your coloring is absolutely the best I have ever seen! Your subtle color palette is lovely, I am a big fan of your work.