tiistai 12. elokuuta 2008


Onkin vierähtänyt jokunen tovi edellisestä kortista. Tämä arkeen palaaminen meinaa ottaa koville :) ei aika riitä millään kaikkeen mitä pitäisi ehtiä. Tänään pesin kolme koneellista lakanoita ja nyt nuo pyykit olisivat kutakuinkin pesty ja jopa kaapissakin suurin osa. Minä en siis silitä vaatteita kuin ihan pakon edessä. Ostan vain neuleita joita ei tarvitse silittää, siinä menee mielestäni aika ihan hukkaan :)

Magnolia kortti jälleen. Tässä on leimakuva hieman liian voimakas taustapapereihin verrattuna. Paperit ovat lempivärejäni... tuon rusehtavan harmaaseen leimailin valkoisella lumihiutaleita ja rinkuloita.

It has been a while since last card. There is so much to do and so little time, wish I would not need to work at all, would have much more time for crafting :)Magnolia card again, image is coloured with watercolours, little too dark compared to papers I used.

9 kommenttia:

Aud kirjoitti...

WOW! Such fantastic work you do in the coloring! I love it!♥♥♥

Sari kirjoitti...

Eipä tuo "tummuus" minua ainakaan vaivaa. Erittäin herkkä ja kaunis tulos!!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

nätti ja ihana tausta tos kortissa!

Karita kirjoitti...

Kaunis kortti! Saat korttisi aina näyttämään kauniilta, ilman mitään kukkia ja muita kummempia koristeita. Olet todella lahjakas.

-Susanna-
Ps. kauniit nuo taustapaperit

Anonyymi kirjoitti...

Pitäisi itsekin muistaa hyödyntää leimasimia myös taustojen teossa, kun noin nättiä jälkeä niillä saa... Tykkään tosi paljon kortin värimaailmasta!

Kysymys sinulle: 8. heinäkuuta olet postannut AIVAN IHANAN vauvaonnittelu -kortin, missä on Sugar Nellin pupu-leima... Saankos udella mistä moisen leimat olet hankkinut?
Ja kiitos kun kävit vierailulla! =)

Anonyymi kirjoitti...

Kerrassaan herttainen prinsessakortti! :)

MinnaK. kirjoitti...

Mun kommenttini sulle toistaa tätä samaa, mutta ei voi mitään, kun tämäkin jälleen on niin ihana, ja väritys.... mahtavaa!!!

Tiina kirjoitti...

Moi!
Ihana kortti taas kerran! Sinun blogisi on ehdoton suosikkini, joten minulla on blogissani sinulle jotakin!!!

Tiina

Anonyymi kirjoitti...

Farkkuhame on niin hienosti väritetty että näyttää melkein oikealta! :)