lauantai 30. elokuuta 2008

Serkkuni joka ei tykännyt niistä söpöistä jutuista saa tänään tällaisen synttärilahjan. Meillä on ollut jo 11 vuotena tapana kokoontua kerran vuodessa serkkujeni ja heidän puolisoidensa kanssa. Joskus vuokrataan jokin paikka ja toisinaan kokonnutaan omakoteja omistavien luona. Tehdään nyyttäriperusteella tarjoiluja, saunotaan ja päivitetään kuulumisia.
Asumme kaikki aika pienehkön säteen sisällä ja ikähaarukkakin on noin 25-40 eli on ollut aika helppo järjestää. Olemme myös ystäviä eli tekemisissä muutenkin mutta on myös kiva saada koko porukka kasaan samaan aikaankin. Tänään siis serkkubileet tiedossa ja siinä samalla saan vietyä lahjankin. Ostin puisen rasian ja täytin sen Fazerin sinisellä. Muvilätkään tein reijän ja laitoin sirkan, muovi tosin halkesi kun reijitin mutta onneksi sirkka piti sen sitten kasassa.
Mukavaa lauantaita kaikille!

We are having a cousin party tonight. We live guite near eachother and are aged between 25-40. We are gathering once a year with cousins and spouces. Having some good food and nice relaxing time together.
One of my cousins will have this box as a birthday present. She does not like "cute" things so it is black wooden box filled chockolate :)
Have a nice Saturday!

8 kommenttia:

Kim Piggott kirjoitti...

Oh this is so special, I love what you have done here just so sophisticated.I have left you something on my blog.
kim x
enjoy your family get together

Becky kirjoitti...

Hope you all have a fantastic time! What a fabulous box!!
Love Becky xx

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tämä on makee laatikko! hieno idea!

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten tyylokäs kokonaisuus ! Upea!

Anonyymi kirjoitti...

Hieno idea ja toteutus ja sisältö niiin makiaa:)))
ps.
Sitähän minäkin vähän pelkään, että ostokset ryöstäytyvät käsistä noiden sissiksien kanssa, pitää sitten ostaa kaikkea mahdollista niihin,hmmmm...

MinnaK. kirjoitti...

Oikeen kiva lahja. Ja aikas makeen pohjan oot saanu, tahtoo kans! ;D

Karita kirjoitti...

Voi kuinka henkeäsalpaava tämä sinun uusi pohjasi! Upea!!!

Ja tuo sinun tekemä laatikko serkullesi, aivan ihana sekin :)

Anonyymi kirjoitti...

You make the most beautiful things. Love your colorings and the design on your Magnolia-cards. I hope it is ok for you that I add your blog to my bloglist. Have a nice sunday :)