lauantai 13. syyskuuta 2008

Ai miten niin ruskea on lempivärini :))))) Tämä leimakuva on kyllä ihan mahdottoman ihana, sain sen Minnikseltä ja epäilisin sen olevan vanhempia Penny Blackejä. Taustalla oleva paperi on Memory Box joulupapereita joita on tulossa Suomeenkin myyntiin, Eeppilän Heli ystävällisesti järjesti asian :). Värit ja sävyt ovat juuri sellaisia mistä minä pidän ja erittäin hyvälaatuisiakin vielä kaikenlisäksi, sellaisia vähän paksumpia niinkuin BG:n paperitkin.
Edit: On tullut muutamia kyssäreitä siitä että kauanko menee kun teen yhden kortin. Siihen en valitettavasti pysty oikein vastaamaan. Teen näitä niin monessa osassa, yhtenä iltana värittelen kuvia toisena väsään valmiiksi. Joku kortti valmistuu saman tien, joku toinen saattaa lepäillä pöydällä pidempäänkin kun ei meinaa millään loksahtaa... Mutta kyllä, vietän paljon aikaa näiden korttiaskartelujen parissa. Toisaalta en esim. katso telkkaria enää ollenkaan ja olen huomannut että aikaa jää kummasti kaikkeen muuhun mitä ei aiemmin ehtinyt. Tämä askartelu on minulle niinkuin varmaan useimmille muillekkin kortteilijalle sellainen rentoutumiskeino ja henkireikä että siihen käytetty aika on sijoitus omaan iloiseen mieleen. (niin ja tämähän ei ollut mikään "puolustuspuhe", ajatuksia vaan :))) ).

Had this image from my blogging friend and I think it is very adorable, what you think? I believe it is from Penny Black some older collection. Paper I used on a background is from Memory Box Christmas collection. Can you guess what is my favourite colour? :)))

17 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Ihana kortti taas kerran! :)

Kathy kirjoitti...

Oh Aija this card is absolutely gorgeous!! It looks so vintagey!! I love it!! I actually got that stamp about a month ago and I think it is so cute!! U are right it is PB!! Nice job and great inspiration for when I do mine!! (My coloring would never be that fab though!!) Just breathtaking!!
:)Kathy

goooooood girl kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Karita kirjoitti...

Oi oi oi... Aivan ihana!! Siis tuo tyttö on niin kaunis, ei mikään ihme että kuuluu lemppareihisi :) Ja ruskea on ehdottomasti minunkin suosikkiväri :)

Sari kirjoitti...

Tuo leima taitaa olla juuri sinulle valmistettu ;)On niin sinun tyylinen kuin olla voi. Upea toteutus!!

Kim Piggott kirjoitti...

Oh Aija this is just so beautiful. I have only one in this range but this one is so gorgeous. I love your colouring so perfect. Your bottom stamp border is just right for this too.
kim x

Taru Jehkonen kirjoitti...

aivan ihana kortti. Ruskeasta pidän minäkin ja tuo vaan henkii jotain niin kaunista :D Kiitos avusta, blogin ulkoasu tyydyttää nyt :D

Anonyymi kirjoitti...

Kauniisti väritetty kortti, kiva vanhanaikainen tunnelma.

Anonyymi kirjoitti...

Todella kaunis kortti taas kerran ja aivan ihania yksityiskohtia. Ihan mielenkiinnosta vain kysyn, että miten kauan sulla menee yhden kortin tekemiseen? Itsekin saan hyvin käytettyä tunninkin paperien sommitteluun ja kokoamiseen, vaikka yksityiskohtia ei ole edes puolta tuosta sinun määrästä.

Anne kirjoitti...

Aija, Thank You so much for your comments on my blog - I honestly cannot tell you how good it makes me feel, especially coming from you who's cards, designs and artwork leaves me breathless!! Everything you produce is just stunning, so it means a lot to get a compliment from you. Thank You once more!! xx

Laura kirjoitti...

Kertakaikkisen ihana! Sinun värittelyä on aina mukava ihailla :)

nessy kirjoitti...

oh aija ~another beautiful card ~that image is adorable, and so wonderfully finished, as always!!
may i guess bright pink is your favourite colour!! don`t you ever stop using all those wonderful muted colours!!
hugs, vanessa xx

Anonyymi kirjoitti...

MoikkaMoi,
AIVAN IHANAn ruskea kortti!
Itse pidän myös ruskeasta joskus yhdistäen turkoosiin...
Olen jokuaika sitten löytänyt korttiaskartelun ja huomannut myös että aika menee kuin siivillä ja ei meinaa loppua tulla kun vauhtiin pääsee! Työskentelen henkisesti sairaitten ihmisten kanssa joten tämä harrastus vie ajatukset muualle!
Marika

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kortti!
Haluan jakaa sinulle tunnustuksen :)

Minnis kirjoitti...

Tämä on taas yksi niitä sun kortteja joita palaan vielä aikojen perästä katsomaan uudelleen ja uudelleen, kertakaikkisen ihana :o)

Louby kirjoitti...

Your colouring technique is brilliant. Love it.

Anonyymi kirjoitti...

Your card is just so sweet and the image is adorable. I like your favourite colour!
Carole ;-)