lauantai 6. syyskuuta 2008

Magnolia DT card Halloween


Another cutie, released very soon. Even this Halloween theme is not my favourite these stamps are :) And I really like orange colours, have many orange clothes.Here is quite a lot of details in this card, not so typical for me but sometimes I got carried away...

Ja toinen uusi söpöläinen. Uudet Magnolian Halloween leimasimet pitäisi tulla piakkoin kauppaan. Vaikken tosiaan niin hirmuisen innostunut olekkaan tästä teemasta niin nämä tyttöleimasiment ovat kyllä kivoja. Tätäkin voi käyttää varmaan useampaan tarkoitukseen jos vaikka heivaa tuon kurpitsan veks :) Värittelin vesiväreillä ja distresseillä.

14 kommenttia:

Camilla kirjoitti...

Thank you for showing, I only say!! Wow this card is amazing!! I love it! Wonderful colous, and your Tilda looks so cute with her pumpkin!
Big hugs from Camilla.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kortti, ihanat värit! :)

Kathy kirjoitti...

This really is too cute!! I love the colors and that paper looks so perfect with your colored image!! They match so nice!! She is so cute and I love the pumpkin and bat that you have added!! Love it:)Kathy

(Thanks so much for your nice comments on my blog! objvI am honored!!)

Anonyymi kirjoitti...

Jälleen aivan ihanan värinen ja näköinen kortti! Nämä Magnoliat on siitä kivoja, että niiden kanssa voi yhdistellä korttiin paljon muutakin kuin vain esim. kukkaa ja nauhaa.

Becky kirjoitti...

I like that you get carried away! You make beautiful cards! Do you have a tutorial for your colouring? I love the shading on your images!
Love Becky xx

wendy peatross kirjoitti...

This is a beautiful card. I love what you did with the new stamp.

Susanne kirjoitti...

Ihana kortti jälleen! Jostain syystä tuo Halloween teema ei muhunkaan oikein iske... Eilen käväistiin Heinillä ja tavattiin Maiju ja Amppa sekä muita askartelijoita. Mukava aamupäivä oli, vaikka mun korttien teosta ei meinannut tulla mitään, kun meni ihan kuulumisien vaihtamiseksi ;D Heinillä näin livenä korttejasi ja täytyy sanoa että valokuvat eivät anna oikeutta niille. Siis niin mahtavia, ettei sanat riitä kuvaamaan niitä :)

Andrea, kirjoitti...

Great card, I love the colours you have used

Kim Piggott kirjoitti...

Another stunner!!!!!!!!!!
Love your card your colouring is so awesome. She looks so sweet with her little pumkin.
kim x

Anonyymi kirjoitti...

Upeat värit!

Anonyymi kirjoitti...

I can not find the words...it's so beautiful !!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tosi upea kortti! ihanan väritys ja väri valinnat ovat just niin kuin sopivat tohon korttiin!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kortti, loistavat värit, jokainen yksityiskohta napissaan!

Lim kirjoitti...

Beautiful!!!. Amazing card!
Tilda look even better in your cards.
Hugs,
LIM