torstai 25. syyskuuta 2008

Sinisen sävyä... Penny Blackin enkelin kera. Tähtiä ja vähän hörhellystä. Joulukortiksi ajattelin ja laitoin tekstin sen mukaan. Vaikka kelit ovat olleet aivan muuta kuin jouluisia niin nyt kun ispistä on näihin tunnelmiin niin se on tehtävä, sitä kun ei tiedä koska se loppuu :)Mukavaa päivää kaikille!

Lovely weather here in Finland continues and I am working with Christmas cards :) Need to do them when have the feeling and there is quite a many to do still... (Nessy, I am not even near to you :) ) Have a great day!

18 kommenttia:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tosi ihana sininen kortti! sillo pitää tehdä kortteja kun on inspis minulla on ollu tämän viikkoa tosi kova inspis on syntyny vähän kaikkea olen tehny vähän joulukalenteria ja kortteja ja iso kiitos posti saapui niistäkin pitää ruveta tekemään kortteja!

Lena Katrine kirjoitti...

Supercute! Love the colours you have just! And the stamp is just adorable!

Have a nice thursday!

Hugs xxx

nessy kirjoitti...

another stunning xmas card aija ~i think you may not have made quite as many but yours are each a work of art and beautifully made!!
vanessa xx

Linanna DESIGNS kirjoitti...

Hi Aija, I have to agree totally wtih Vanessa, this is stunning and all your cards are works of art, I can see how much love and thought has gone into each and every one. Hugs Linda x

Minnis kirjoitti...

Voi että miten ihana taas kerran, mä kun olen ihan erityisesti näiden sinisten joulukorttien ystävä :o). Kiitos muuten kun mainostit niitä memory box papereita, piti vähän googlettaa ja sitä myöten sitten myös tilata, vaatimattomat 6 settiä nyt alkuun (lol!) On muuten ihan käsittämättömän ihania papereita, hyvin inspiroivia, ja toivottavasti raskin myös käyttää :o)

MinnaK. kirjoitti...

Nämä Pennyn enkulit on supersuloisia, ja taas oot tehny niin kauniin kortin :D

Sirpaliina kirjoitti...

Hieno kortti, tänään just värittelin tuota samanlaista kuvaa :)

Lenes stempelkrok kirjoitti...

WOW!!
I'm impressed:-D
You make so lovely cards, and your painting are just amazing:-)

Can I ask what you use for coloring?

Kim Piggott kirjoitti...

Oh Aija such a beautiful card! Your colouring is perfect and I love your blue brown combo. Your snowflakes and star are gorgeous and love your silver hanging charm. Just amazing!
kim x

Anonyymi kirjoitti...

Ihastuttava sinisine maailmoineen, paljon loistavia yksityiskohtia :)

Kathy kirjoitti...

What a beautiful card Aija!! I just love the colors that you have used ~ my fav color combo!! That main image is so cute and perfectly colored!! Also all your details from that gorgeous ribbon to the snowflake charm with the blue crystal in it are stunning!! What a fab card!! Have a great day :)Kathy

Unknown kirjoitti...

miten mahtavasti värit sopii yhteen!! Ihania yksityskohtia!!!

TARJA L kirjoitti...

Ihana sinisävyinen kortti ja Penny enkeli on tosi suloinen.Kauniita kortteja olet taas tehnyt :)

Anonyymi kirjoitti...

Erittäin kaunis kortti. Eilen sain Memorybox paperini..saa nähdä milloin ehdin kokeilemaan.

Anonyymi kirjoitti...

Uskomattoman upea kortti jälleen kaikki yksityiskohdat on mietitty niin tarkkaan.

Becky kirjoitti...

Wow! What a treat I've had tonight! I've not visited you for a few days so I've had lots of yummy things to look at!! As gorgeous as ever!!
Love Becky xx

Anonyymi kirjoitti...

Todella upea kortteja värejä ym myöten! Tuo roikkuva hopeinen tähtikin on kaunis tuossa :o)

Iris kirjoitti...

Wow what a stunning card! You are quite a designer, keep up the excellenty work. And congrats on the DT Guest Designer call from Whiff of Joy!

Hugs
Iris