torstai 4. syyskuuta 2008

Tykkään kovasti näistä BG:n uusista papereista, tämä taustapaperi on Eva sarjasta.
Ja leimasin on yksi ehdottomista lemppareistani. Pidän sen monikäyttöisyydestä, kun vaan värittää takin eriväreillä niin saa eri tunnelmaisen kuvan. Värittelin vesiväreillä ja chalkseilla.

I like so much of these new BG papers, this one is from Eva collection. Love also this image, you can use it so many different ways, just change the colour of the jacket and you have a different kind of feeling. Coloured with watercolours and chalks.

8 kommenttia:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

toi taustapaperi on kyllä tosi ihana! tahtoo kanssa mut kun on toi ostolakko mut onneksi se ei koske hänglari leimasimia! ;) kyseinen leimakuva on kyl tosi moni käyttönen olet taas tehny niin ihanan kortin!

Minnis kirjoitti...

Todella kaunis ja niin ihanan värinen ja vielä ihanammat väritykset ;o). Mäkin ostin jo basic greyn uudet lehtiöt mutta varmaan joskus ensi vuosituhannella raaskin niitä käyttää ;o)

Line kirjoitti...

Oh wow Aija, this one is stunning!
Just love your colouring, it has such feeling in it. The image is adorable and the papers too. Love the flowers.
Have a great day!
Hugs, Line

Anonyymi kirjoitti...

Todella upea!

MinnaK. kirjoitti...

Todella kaunista jälleen, ja upeaa tuo taustapaperi. Tekee mieli minunki kovasti ostaa niitä uusia bg:n papereita, MUTTA kun tuli itselle luvattua, että nyt on papereita niin paljon varastossa että niitä on käytettävä pois.(tosin itselle tehdyt lupaukset ei oo kyllä kauaa pitäny ;o)

Taru Jehkonen kirjoitti...

Tämä on kertakaikkisen upea tämä sinun blogisi! Siis kertakaikkiaan ihanan blogin tausta yms. olet saanut! Wau!!! Ihana!!!!! Ja sinun korttisi edelleen :D

Becky kirjoitti...

I love this image with the papers, and I love the little pearly dots in the centre of the flowers, beautiful!
Love Becky xx

Andrea kirjoitti...

Wow, the card is beautiful.
xAndrea