maanantai 6. lokakuuta 2008

Yhteistyötä Mihannan kanssa


Ajateltiin tuossa Mihannan Miran kanssa aloitella yhteistyötä. Teen hänen putiikistaan löytyvistä jutuista kortteja ja kokeiluja tänne näytille. Laitan näihin postauksiin linkit mukaan että mitä kaikkia materiaaleja olen käyttänyt ja mistä ne löytyvät, eli jos kiinnostus herää niin voi helposti käydä ostoksilla :)

Mira ottaa myös mielellään vinkkejä vastaan eli jos sinulla on mielessä jokin tuote mitä haluaisit niin laita siitä sähköpostia info@mihanna.com itse jo vähän vinkkasin yksistä ihanista papereista, katsotaan josko hän saisi niitä valikoimiinsa.

Kauppaan on tänään tullut paljon uusia leimasimia. Sugar Nellie-leimasimista seuraavia: Sweet Art Ebony-, Maggie & Hamish- ja Lola & friends-leimasimia. Näitä ei saa myydä nettikaupassa, joten jos nämä sinua kiinnostavat niin pyydä hinnasto sähköpostilla.

2 kommenttia:

Karita kirjoitti...

Onnittelut lienevät paikallaan :)Loistavia uutisia ja Mihannallekin näin sinun välityksellä onnittelut siitä, että sai sinut yhteistyökumppanikseen. Olethan Aija kuitenkin oikea aarre näissä "korttipiireissä".

Nimetön kirjoitti...

Onnittelut! Olen samaa mieltä Susannan kanssa!