sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Oli tarvis kokeilla vaihteeksi jotain ihan erilaista ja tällaisen lintukortin sain aikaiseksi. Taustan värjäsin distresseillä, leimaisn tekstileimasimella kauttaaltaan ja suihkutin vielä kultasumutetta päälle. Linnun sekä reunat embossasin kuparinvärillä. Kukat tein punchilla.

Huomenna on Stampartic nettilehden virallinen avajaispäivä. Muutama kilpailu on jo järjestetty ja nytkin on yksi menossa eli voi käydä jättämässä kommenttin mitä lehdeltä odottaa. Palkintoja ihana leimasin. Kommentoinnin voi tehdä englanniksi tai myös suomeksi. Meillä on erittäin lahjakas ja hyvä jengi kasassa ja on ollut todella hauskaa valmistelujen parissa ja työhän jatkuu koko ajan. On ollut ilo huomata miten hyvin sponsorit ovat lähteneet mukaan tähän uuteen projektiin. Eli monenlaista hauskaa on tulossa.

Minulla on vähän sellainen fiilis että tässä kaikessa pyörityksessä olen saattanut unohtaa vastata kysymyksiin eli jos olet sellaisen minulle esittänyt eikä vastausta ole kuulunut niin muistuta minua. Huomenna onkin sitten taas englannin opiskelua edessä koko päivän :) ja sen jälkeen suuntaan Sinelliin täydentämään varastoja.
I wanted to try something totally different what I normally do and this came out. Well it is not so totally different but atleast there is not a coloured image :) distressed the background and stamped some text on that. Embossed the bird and edges. Flowers are done by punch.

Tomorrow is the big day with Stampartic, grand opening. Some sneak peaks has been going on and now you can leave your comment about wishes & toughts and have a possibility to win one georgeous stamp. It has been real joy to work with very talented and warm hearted DT group. And I am very glad that sponsors are with us on so widely, it means that lots of fun to come over.

Tomorrow is also day for my English lessons and afterwards will go for a shopping :)

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niin kaunis kortti,että ja luonnossa voi vaan kuvitella!!

Anonyymi kirjoitti...

Such a lovely card! I will follow your adventures with Stampartic with excitement, finally a web magazine for cardmakers!

Tiina kirjoitti...

Upea kortti.Kaikki tässä on niin kaunista!

terkuin, Tiina

Linanna DESIGNS kirjoitti...

Oh my Aija, this is so stunning hun, what a gorgeous card very sophisticated! hugs Linda

Kim Piggott kirjoitti...

Just beautiful Aija! Love your background and those flowers are wonderful.
Have a great lesson tomorrow and some great shopping after!
hugs
kim xxx

Rach kirjoitti...

stunning aija, love it. hugs rachxx

Marte kirjoitti...

Oh,my friend-I love this card!! :)

I also want to thank you so much for the birthday card that came in the mail yesterday! You made me SO happy, and it is now hanging at display in my hall..! :) You've got a lot of compliments on your card, and I wanted to give them to you :)

Big,big hug to you!! :)

Marte

Kim kirjoitti...

Your card is gorgeous! I love thinking outside of the box....isn't it funny how you can amaze yourself! Great work!
Hugs~ Kim

Elena kirjoitti...

I love this card! You did an amazing job with this card!

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on todella hieno, tykkään!

Shirley kirjoitti...

How wonderful you are learning English. I should learn Finnish too. I love your blog. YOur card is very vintage and beautiful too!

☼ Carolina ☼ kirjoitti...

Hola, me gustan mucho tus trabajos,
te felicito, desde Santiago de Chile,
visita mi blog:
(soy nueva)
www.carolinamaraboli.blogspot.com
Gracias!!