torstai 18. joulukuuta 2008

Jos osaisin piirtää, niin tämä on sen tyylistä mitä haluaisin saada aikaan. Kun näin Leanne Ellisin piiroksia Sugarnellien blogissa ihastuin saman tien. Pitihän se käydä heti ostamassa parit leimasimetkin kun tulivat myyntiin. Leimat saapuivat eilen ja vaikka olin ihan rättipuhki poikki niin illalla kun olin menossa nukkumaan (askartelupöytäni on makkarin nurkassa) niin en vaan voinut vastustaa kiusausta leimata yksi kuva ja pitihän sitä sitten koittaa värittääkkin, edes ihan pikkaisen. Ensin ajattelin että ovatkohan vähän hankalia mutta siinä värittäessä tuntui että kyllähän näitä voi väritellä monella eri tavalla jotta saa erilaisia, omanlaisia lopputuloksia.

If I could draw I would like to create something as beautiful as Leanne Ellis does. This new stamp arrived yesterday and even I was beat up did ink one picture and coloured it a little. This image is so great to colour, with different techniques can be done very different pictures. I used some distress inks.Tänä iltana sitten väsäsin nopeita joulumuistamisia lähimmille työkavereille, juu aika myöhässä taasen... siksi näistä tulikin todella yksinkertaisia. Miia on tehnyt hyvän ohjeen kynttilänkoristelusta.
Today made some quick Christmas presents for my nearest collagues. Yes, was a little late, agen... and did not have time to do anything so fancy :)


Motivetin blogissa olisi herkkuja tarjolla :)
Check out the blog of Motivet, there is some blog candy available:)

18 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Nuo kynttilä jutut on kyllä kivoja. Pitäisiköhän vielä käydä ostamassa sellaisia, jos vaikka ehtisi muutaman kokeilla. Tosin näitä viime hetken projekteja tuntuu olevan päivä päivältä vain enemmän ja enemmän, joten voisi olla ihan hyvä idea jättää kynttilät tällä kertaa kauppaan.

Anki kirjoitti...

Wow - om du tyckte jag varit produktiv - så slår du mig rejält...hihi... Så många fina ljus! Wow! Skall försöka mig på att göra ett ljus till min systerdotters 1 månaders dag 26:e december. Många kramar - och din svenska är perfekt! Anki (PS. Colour = färg)

Unknown kirjoitti...

Wow!!! Once again I`m absolutely stunned by your amazing work and coloring!!! Can`t believe all the new wonderful projects you have made lately!!!!!

Love the colors and the coloring!!! Stunning!

hugs,
Jorunn

Laura kirjoitti...

Tuo kortti on aivan mahtava!!! Minulla ei olisi tullut mieleenkään että sen voisi värittää noin ja vau, siis, se on aivan IHANA!!

Ying Pang, kirjoitti...

Hi Aija, I love your work , so beautiful. May I know where did you buy this new stamp? thank you.

Aud kirjoitti...

Such a beautiful card!♥ I ordered the whole set of Leanne Eliis' designs, can't wait to get my hands on them!
Lovely gifts you made! :o)

Mervi kirjoitti...

Upea kortti ja toteutus jälleen, kävin katsomassa taiteilijan blogia ja ihastuin myös, upeita ovat.
Olet ollut niiin ahkera taas, kyllä tontut huomaa...

Kim Piggott kirjoitti...

Oh my Aija this card is just awesome! I love that image and your colouring is just supurb!

Those candles are just adorable!
Your colleagues are going to love them.

hugs
kim xxx

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana kortti! En ole ennen törmännyt näihin leimasimiin, mutta voi miten ne on kauniita. Tykkään kovasti! Pitää ilmeisesti tehdä tilaus... ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis kortti jälleen kerran. Miten vanhennat nuo mm. taustapapereiden reunat,ovat niin hienosti tehtyjä???

Anonyymi kirjoitti...

Ying Pang, ordered stamps from Sugarnellie
/http://www.funkykits.co.uk/catalog/
Aija

Mona_63 kirjoitti...

WoW!! beauty!!

sylvia kirjoitti...

wow you colours are so nice fabulous!!
I have an award for you on my blog!!!
hugs syl

myy ja vilijonkka kirjoitti...

voi mitä kynttilöitä ja toi kortti on ihana katselin niitä itsekin mut kun toi ostolakko on päällä niin ei voinnu tilata!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana kortti! Kävin kurkkimassa muitakin leimasimia ja upeita ovat :o) Mukavaa joulun odotusta sinulla!

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Ei voi olla totta, TAAS ollaan sorruttu samoihin leimoihin :D Samainen odottaa kokeiluaikaa, minä myös ihastuin nimenomaan taiteilijan värityksiin, pakko oli kaivaa pastellipaperitkin kaapista että pääsee testaamaan. Nyt voinkin sulta katsella lisää väritysideoita :D

Elena kirjoitti...

Love this stamp too! So beautiful! And your card is gorgeous!
Candles are so pretty!

Unknown kirjoitti...

kivat kynttilät