keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Magnolia DT & Mihanna DT

Tänään onkin kaksi korttia näytille.

Vielä yksi jouluinen DT kortti Mihannan materiaaleista. Tähän kokeilin magic meshiä, koristeverkkoa. Verkko jonka taustalla on liimapinta, aika mielenkiintoinen materiaali, tällä voi lisätä vähän tekstuuria projekteihin. Ajattelin että retrokukkiin tämä voisi toimia myös aika kivasti. Tähän korttiin ei mielestäni kukat olleet sopivia niin tein ison tähden jonka ympärille laitoin kimalleliimaa. Leimakuva on Magnolian lahjakelkka ja koristenauha on kiharrettavaa nauhaa, hauska erikoisuus tuo kiharrusominaisuus. Taustalla kaunista paksua lumihiutalepaperia.Teksti jäi vielä puuttumaan, mietin sitä jonkin aikaa että mihinkä sen sijoittaisi... ei auennut vielä :)

Made one more Christmas DT card for Mihanna. Used sledge image from Magnolia, cute I think :) coloured with watercolours. Cutted star shape from magic mesh and decorated edges with glitterglue. Bow for the decoration. Did not add the sentiment since did not know where to put it :)

DT card for Magnolia, what a cute goblin, I love this image :) Coloured with distress inks. Cutted one big flower to look like wings under the image.

Magnolian DT kortti. Minusta tämä maahinen on todella valloittava. Hamo jonka halusin värittää ensimmäisenä uudesta DT paketista. Värityksen tein tällä kertaa distresseillä. Kuvan alle leikkasin yhden ison kukan ja yritin saada terälehdet näyttämään siiviltä.



Stamparticin sivuille on tänään ilmestynyt ohjeita valokuvien muokkaukseen. Calle on tehnyt upea työn suomentaessaan ohjeet. Kannattaa käydä katsomassa jos et ole jo käynyt :)

There is great article about photo tips and editing at Stampartic, please go and see the great tips.

15 kommenttia:

xing kirjoitti...

Aivan ihana tuo maahiskortti. Todella onnistunut värimaailma!

Camilla kirjoitti...

Aija!
You have made it again;)
So so beautiful and so great dekos.
I just love your coulors.
Best hug to you;)
Camilla

Marja Sch kirjoitti...

Your cards are amazing again. I love the way you use different materials. The goblin card is so cute. Hugs Marja

Anonyymi kirjoitti...

Mä tykkään kanssa tosta maahiskortista ja se korvista, naurua! Kortti on tuttua Aijaa, eli upea :) Hyvin olet saanut noi kukan terälehdet näyttämään siiviltä. Käykö nyt niin, että kun vihdoinkin löytyy kuvia, joissa ei siipiä ole, niin niitä sitten on kuitenkin saatava, hih,hih :)

Anonyymi kirjoitti...

How adorable!!!!!!
Your coloring is amazing!

Hugs from Sara

Kim kirjoitti...

Aija what great cards....they are both adorable! That little goblin girl is so cute!!! And I love how you used the flower for wings!
Hugs~ Kim
PS - I have some Christmas blog candy on my blog if you are interested in stopping by and taking a peek.

myy ja vilijonkka kirjoitti...

kummatkin kortit ovat nättejä! mut toi maahis kortti on niin ihana toi leimasin kyl sit täytyy ostaa kun ilmestyy!

Anonyymi kirjoitti...

Molemmat ihania mutta tuo maahinen aivan mahtava! Magnolian tyyli muuttuu parempaan päin!!Kaikki ei enää näytä muumeilta!? :)

Anonyymi kirjoitti...

ihana varsinkin tuo maahis-kortti:)) tosi tosi tosi kiva leimasin ja upeaa aijamaista työtä! hieno:)

Sparkle and Flourish kirjoitti...

Stunning cards! I love the sledge with presents! Gorgeous colours and the start is great! Wonderful colouring on both cards!
Judy x

Anonyymi kirjoitti...

Mullakin on tuota magic mesh:ä eriväreissä, mutta enpä ole ehtinyt testaamaan. Täytyy ottaa ihan asiakseni nyt, kiitos muistutuksesta.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania kortteja molemmat! Ja niin kauniisti väritetty. Toi lahjakelkka on tosi kaunis leimasin.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kortti ja värimaailma on niin sopiva tuohon maahiseen, ihania leimasimia tulossa taas Magnolialta :)

Elena kirjoitti...

Both of the cards are gorgeous! I Love the Star you nade out of mesh! And little goblin is so cute! Love the flower you added behinde her!

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja molemmat. Itseäni miellytti joulukelkka kortti enemmän. Ihana.