maanantai 15. joulukuuta 2008

Magnolia DT "Spring"

Kun katselin tätä korttia valmiina, tuli siitä Kevät mieleeni. En siitä sellaista suunnitellut mutta lopputuloksena oli tällainen hempeä kortti. En kyllä muutenkaan hirmusti suunnittele etukäteen että minkälaisen kortin teen koska siitä ei kuitenkaan tule sellainen :) Korttini lähtee yleensä leimakuvasta ja sen värittämisestä, kun se on valmis alan rakentamaan "maisemaa" sen ympärille. Valitsen taustapaperin, käytän yleensä yhtä hallitsevaa suurta pohjaa ja sen päälle sitten laitan vähän pienempiä suikaleita tai muita muotoja. Riippuen leimakuvan koosta ymppään ympärille koristeita. Mitä suurempi leimakuva sen vähemmän hörtyjä. Kukkia ja nauhoja ne ovat tainneet viime aikoina enimmäkseen olla.
Materiaalit ovat kaikki Magnolian DT paketista ja leimakuvan väritin vesiväreillä.

Uusi viikko edessä ja se alkaa maanantain enkun opiskelupäivällä. Viimeinen päivä, mukavaa on ollut, meillä on ollut tosi hyvä opettaja ja erittäin hyvä porukka kasassa. Yllättävän rankkaa vaan, lähinnä sen takia kun on ollut yhden päivän pois töistä niin hommia kasaantuu liiaksikin asti. Kurssin jälkeen ajattelin piipahtaa vielä kaupungillakin, täydennän vähän askarteluvarastojani ja jos vähän vaatteitakin kävisi vilkuilemassa.

Dt card for Magnolia. All the materials are from Magnolia. Coloured the image with watercolours. When I looked at the finished card it looked like spring .) I did not plan to make a spring card. Normally when I do cards I start with the stamped image. I colour it either with water colours or distress inks. Then I choose paper to match with the image and after that some embellishments. The size of the image measures the amount of decorations. The bigger image, less "things" around.

I will have the last english lessons tomorrow. (Monday) It has been great to be there but unfortunately it have had a big effect to my work load when beeing away a day from the office.
Afterwards will go for shopping. Some crafting supplies and looking for some clothes also. Will go to Noa Noa, waving to Marte :)

24 kommenttia:

Kicki kirjoitti...

Wow, so beutiful, "love, love, love"

hug
Kicki from Sweden

Kim kirjoitti...

What a beautiful card...it's so sweet and soft looking! I love it!
Hugs~ Kim

Marie kirjoitti...

Oh my goodness! This is breathtaking! I love the new set. I wasn't sure about the cone, but now that I see it on a card, I will need to get it.

Cecilia kirjoitti...

Valloittava kortti, aivan ihana!!!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

voi kuin keväinen ja kaunis kortti!

TARJA L kirjoitti...

Upea kortti! Ihanasti väritetty kuten aina =) IHANA!!!

May-Britt kirjoitti...

WOW,so beautiful card.

annemarie kirjoitti...

ooooh she is so gorgeous,mostly i make my card the other way, I start with the paper and then i choose the collors for my image

hugs Annemarie
xx

Maaret kirjoitti...

IHANA, kaikki osunut taas niin kohdalleen kun vaan voi :) Saas nähdä kuinka sun käy, kun kaupungille menet; Jos yhtään uskallan arvailla, niin ostat niitä askartelutarvikkeita runsain määrin, mutta vaatteet, saatkohan niitä hankittua (nehän kun ei niin tärkeitä meille ole) naurua:) Hyvää alkanutta viikkoa.

Jessica kirjoitti...

Voi Aija, tämä on äärettömän kaunis! Tois sun väritys on vain niin uskomatonta, joka kerta hämmästyttää ihan yhtä paljon :D

Sew This N That kirjoitti...

So beautiful, Aija :0)
Have a wonderful christmas and all the best for 2009!
**Hugs** Heather x

Anonyymi kirjoitti...

ihanan hempeä:)

Camilla kirjoitti...

Hallo Aija!
You have work so hard with the English. Big hug to you;)
And it dosen´t matter if it winter or summer or christmas card you make.
Just love it all.
So beautiful and you are soo talent about this.
The adress is the same to the new year..
Big big hug to you, from Camilla

Tab kirjoitti...

Oh Aija, your card is like a breath of fresh air, the colours are so soft and delicate. I absolutely love it.
Hugs Tab xxx

Anonyymi kirjoitti...

wow such a beautiful card!! love the "spring feeling" as an contrast to all christmas cards now days..

love your goblincard to, very cute stamp!

hugs, erica

Anonyymi kirjoitti...

Onpa ihastuttava kortti, hieno kokonaisuus. Tuli heti mieleen muutama neitokainen, jotka ihastuisivat ikihyviksi tästä kortista;)

Anonyymi kirjoitti...

Miten ihastuttava kortti, nätti neitokainen ja kaunis väritys ja värit. Onko tuo paperi, jonka olet taittanut vai...missä tuo tytteli istuu vai leimajuttu!

Hilkka kirjoitti...

Kävin taas täällä vilkuilemassa, aivan ihastuttavia kortteja runsaasti ja niin upeita värityksiä:)) Mukavaa joulun alusaikaa vaan, täällä päin on jo piparit tehty ja ne pienet joululahjatkin kaikki paketeissa, ett sillei:)

xing kirjoitti...

Onpa kaunis! En ole oikeastaan ollenkaan Magnolian leimasinten ystävä, mutta tämä on todella viehättävä (samoin äskeinen maahiskortti)

Anonyymi kirjoitti...

Sinä kyllä osaat tuon värittämisen ja upean näköisiä tulee varsinkin näistä Magnolioista :) Oikein kuola valuu katsellessa ;)

Elena kirjoitti...

Love this card! So gentle, so light!

Unknown kirjoitti...

oh wow that looks so wonderful and lovely .. such great colours and layout.
hugs, bea

Rach kirjoitti...

so beautiful Aija, and so pretty. hugs rachxx

Sparkle and Flourish kirjoitti...

Such a delicate and fresh card! It is soooooo beautiful! I love the flowers and your coouring is magnificent!
Judy x