sunnuntai 28. joulukuuta 2008


No nyt se on sitten joulut juhlitty ja hengissä selvittiin :) Ihanan rauhalliseen tapaan pyhät soljuivat, syötiin ja levättiin. Tuntuikin että unta vaan riitti ja riitti, kyllä sen nyt huomasi miten rankka syksy on takana ollut. Käytiin vähän vieraisilla, veljeni perhe Belgiasta oli viettämässä Suomalaista joulua vanhempieni luona. Hyvä tällainen "pakollinen" tauko, tulee vähän ladattua akkuja.

Perjantaina kaivoin väritysvehkeitä esiin ja joitain kuvia sain työstettyä. DT hommia olen pyöritellyt jonkin verran, vähän sellaista kankeutta havaittavissa kun on taukoillut askarteluista :) No eiköhän tuo ote pikkuhiljaa löydy kun palataan normaaliin. Meillä onkin huomenna jo työ/hoitoaamu. Vapaapäiviä olisi mitä voisi pitää mutta töitä on niin paljon ettei voi... josko sitten jossain vaiheessa keväällä vaikka.

Yleensä kaikki tekemiset lähtevät jollekkin muulle eikä itselle jää juuri mitään. Nyt ajattelin että kun kirjanmerkille olisi tarvetta että teenpä kerrankin jotain ihan omaan käytöön. Sen verran eilen aamulla piipahdin koneella että yhden tilauksen jo tein kun alet kerran olivat alkaneet... mutta muuten olen pysynyt visusti poissa ruudun äärestä.


We have had lovely Christmas holidays with family. My brother and his family is here in Finland, it has been nice to have some relaxed time with them. Have been eating and resting... I have really needed this break, have been feeling so tired for some time. I have coloured some images and worked with my DT projects... opened the computer last morning to make a small order but othervise have not been in the net. Today felt that it would be nice to do something for myself. Normally everything I do go out for someone else. Made this little bookmark.

Motivetin blogissa olisi bloginamua tarjolla :)
Motivet has some blog goodies to offer :)

13 kommenttia:

Kim Piggott kirjoitti...

Hi Aija so glad you have had a good rest. Great to spend time with family. I totally love this bookmark. Your colouring is just awesome and I love that paper and lace so pretty.
Enjoy your Sunday.
hugs
kim xxx

Rach kirjoitti...

GLad that you had a lovely christmas Aija, your little bookmark looks beautiful. love the sugar nellie image that you have used and coloured so perfectly. Hugs and best wishes for 2009.
Rachxx

Maaret kirjoitti...

On kyllä niin ihanasti tehty ja viimeistelty kirjanmerkki, että raaskitko tota edes käyttöön ottaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Sweet to hear that you had a nice and calm Christmas!

Your bookmark is beautiful!

Hugs, Sara

Anonyymi kirjoitti...

ihana,kyllä tuollaista kelpaa käyttää,yleensähän on niin että suutarin lapset on ilman kenkiä!:))

Anki kirjoitti...

God fortsättning och hoppas 2009 blir ditt år! Kramar - Anki
PS. Bokmärket är underbart!

Bente kirjoitti...

Stunning!! Have a nice sunday!

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa takaisin blogielämään :)
Samoja tuntemuksia on ollut, että ei meinaa saada muutaman rauhoittumispäivän jälkeen itseään otettua niskasta kiinni. Vaikka olen jotain tehnyt niin tuntuu, että fiilis on vielä kadoksissa :)
Ehkä tämä taas tästä lähtee :)

Paula kirjoitti...

Taitaa itse kullekin pieni tauko tehdä hyvää. Itsellä tauko askartelussa on tullut töiden takia --> joulun olin töissä. Intoa kyllä löytyisi askarteluun, mutta aikaa ei sitten sitäkään vähää. Ehkä taas joku päivä pääsee kunnolla vauhtiin.

Rasofiel kirjoitti...

wow!!! this is sooo beautiful that it makes me smile :D i really want to buy one of these stamps, but i don´t know where to find them :) love all your projects!!!! you rock!!! love*vyanmica

myy ja vilijonkka kirjoitti...

voi söpö kirjanmerkki ! et ole ainut kenellä on vaikeuksia päästä korttien teko vauhtiin!

Kim kirjoitti...

Aija what a great bookmark! Isn't it fun just creating for yourself! :) Glad to hear you had a wonderful Christmas!!!
Hugs~ Kim

Elena kirjoitti...

Glad you had a good time with your family, Aija!
Very beautiful bookmark you made!