lauantai 21. maaliskuuta 2009

Mihanna DT


Mihannalle DT kortti. Käytin Whiff of Joyn kevätsarjan leimasinta. Taustapaperina kaunista helmiäispaperia jossa kiekuroita. Muuta paperit ovat Cardmaker's lehtiöstä. Luonnonvalkoinen ruusunauha kulkee kortin keskellä ja nauhan päät voi vielä solmia sulkeakseen kortin. Rusetti on kaunista eläväistä nauhaa jossa on ohut rautalanka reunoissa ja sen takia helppo muotoiltava. Sydänpunchinellaa kuvan ympärillä.
Onkin ollut sutinainen päivä. Aamupäivän tein DT hommia oikein urakalla ja sen jälkeen lähdin kävelylle ja piipahdin muutamissa kaupoissakin. Siellä hurahtikin useampi tovi kun tein tyttärelle hyviä vaatelöytöjä. Tosin hän alkaa olla jo melkoisen vaativa ja tietää hyvin tarkasti että mitä laittaa ylleen eli en uskalla enää hirmuisesti ostaa hänelle tuomisia. Kaupunkireissun jälkeen tein vielä vähän askarteluhommia ja nyt alan relaamaan :)
Huomennahan on uusien Elisabeth Bellin suunnittelemien Whiff of Joy leimasimien julkaisupäivä. Siellä on todella kauniita ja herkkiä enkelineitoja.
I made a dt card for finnish crafting company. Used Whiff of Joy image from the spring collection. Tomorrow is the big day, new collection of Elisabeth Bell will be released, have you seen those great beautiful angels?
I have had a busy day, first I made some dt work and then went for a walk. Went for some shops also and did get some clothes to my daughter. It is going difficult to buy her clothes without her with me, she begins to be very concious what to wear and what not :) After shopping did some crafting and now will have a lazy evening.

14 kommenttia:

Tina´s Blog kirjoitti...

WOW, this is a wonderfull Card, You colorierst the motives really very beautiful!!
Hugs Tina

CraftyC kirjoitti...

Another stunning card Aija, beautifully coloured! Have a lovely weekend!
Clairex

Kim Piggott kirjoitti...

So beautiful Aija!
Stunning colouring and love your beautiful design!
hugs
kim x

Thea kirjoitti...

Super cute card.

Greetings Thea

TanjaS kirjoitti...

Aivan huikean kaunista silmille ! Minä todella nautin kun näen näitä sinun korttejasi.Kuvien väritys on aina niin huippua ja vähän enemmänkin. Hyvää lauantai iltaa :)

Nina I. kirjoitti...

Wow.... Another beautiful card from you!!!!!
Whish you a great weekend!
Hugs, Nina

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan hempeä tunnelma kortissasi.

Joey kirjoitti...

Hi Aija, this is gorgeous, your colouring is perfect. Joey.x

Sinikka kirjoitti...

Your colouring is so perfect and once again you used the punchinella. Love the effect of it.
Have a nice sunday
Hugs Sinikka

Astrid Maclean kirjoitti...

Stunning card, beautifully made, I love it!

Linanna DESIGNS kirjoitti...

Good morning Aija, i hope you are well hunny. What a really gorgeous card, lovely image and as always perfect colouring. Have a wonderful Mothers Day, hugs Linda x

Jacqueline (Sjakkie) kirjoitti...

What gorgeous card, so cute!
Jacqueline

annemarie kirjoitti...

a gorgeous card Aija,

have a nice sunday

hugs Annemarie

Elena kirjoitti...

Wonderful card!
My son is also starting to tell me "his fashion way" of wearing clothes!