maanantai 16. maaliskuuta 2009

StampARTic

There is a new article at StampARTic. Here are my cards for it. It is worth checking all the other very beautiful creations.

StampARTicissa on uusi artikkeli. Tässä minun korttini ja kannattaa käydä katsomassa tiimin tekemät upeat teokset.

Eilinen päivä vierähti Leimailutaivas tapahtumassa ja kyllä olikin mukavaa. Yritin siinä pitää jonkinlaista demo esitystä värittämisestä mutta enemmän se taisi mennä puhumisen puolelle. En ole aiemmin moista oikein tehnyt niin se ei ollut kovin luontevaa... Mukava oli nähdä tuttuja ja uusiakin ihmisiä. Se huono puoli noissa isoissa tapahtumissa on että se meinaa jäädä niin vähäiseksi se aika. Tunnelma oli mielestäni upea ja toivotaan että tälle tapahtumalle saadaan jatkoa. Kiitos kaikille ihanasta ja kannustavasta palautteesta.
Mervi, meillä tehtiin jo illalla massakoristeita oikein tehdasmaisesti tyttären kanssa :) Eli Sinellin osastolta hankittu kevyt massa tuntuu olevan vallan veikeä materiaali. Harmittelin sitten jälkikäteen kun en nähnyt demoja aiheesta. Kunhan saan väriteltyä noita kokeiluja niin niitä varmaan ilmestyy tulevia korttejani koristamaan.
We had a great stamping event here in Finland for the very first time. There was lots of happy crafters and we had very good feeling. I was trying to have a demo about my colouring. Have not done it before and did not colour so much, I was talking so much :) It was so great to see old and new friends.


20 kommenttia:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

oli tosi ihanaa nähdä sinutkin! jas pääsimme juttelemaan kanssa. ja hienosti sinä demosit ja väritittelit ainekin itse sain vinkkiä tosta sinun maalamisesta!

Kim Piggott kirjoitti...

Wow Aija these cards are just sensational!
So great that you had a good crafting time over the weekend.
hugs
kim x

Nimetön kirjoitti...

Kiva oli nähdä. Se on aina vähän toisenlaista "messuilua" pöydän toiselta puolelta. Minä nautin tällä kertaa kun sai pitkästä aikaa olla pöydän toisella puolella. Ehtii näkemään ehkä vähän enemmän :) Seuraavalla kerralla olen taas varmana pöydän toisella puolella.

krista kirjoitti...

Oli kiva nähdä sinua Aija! Ja mahtava oli nähdä näitä sinun taideteoksia ihan livenä, puhumattakaan värityksestäsi :)

Elina kirjoitti...

Värittämistäsi oli kiva seurata, kiitos mahdollisuudesta ihailla työtapaasi! :)

Mervi kirjoitti...

Kiitos vinkeistä ja paluukyydistä ja seurasta myös C:lle. Minä harjoittelin värittämistä "sun" tavalla, ihanan utuisia niin saa (jos osaa), tuli vaan hankittua noita tusseja taas lisää ja paljon muuta, kiitos sun(lol). Palaillaan;-))m

Nimetön kirjoitti...

voi, teillä on varmasti ollu kivaa!
ja upeita kortteja taas esillä :)
mukavaa alkanutta viikkoa!

Floral-Frame kirjoitti...

Whoar, nice paper, harmony colours, good idea! I Like it.

SannaS kirjoitti...

Sain tosi hyödyllisiä vinkkejä sinulta Leimailutaivaassa, oikein sormet syyhyää kun kuvat tuossa odottaa värittelyä, Kiitos sinulle! :) Valtavan kauniita kortteja olet taas tehnyt!

Sari kirjoitti...

Todella onnistunut viikonloppu ja mukavaa oli seurata työskentelyäsi! Livena kortit olivat tuhat(ainakin)kertaa kauniimpia.

Karita kirjoitti...

Oli todellakin ihana tavata! Vaikkakin tosiaan lyhyeksi jäikin. Juttua olisi varmasti piisannut :) Mutta varmasti tavataan toiste :) Kyllä se sinun värityksesi on kaunista, ihan niin kuin totesin jo paikan päällä. Nyt ostinkin itselleni lisää Distressejä, jospa aloittaisi harjoittelun..
Mukavaa viikkoa :)

Tammi kirjoitti...

How fun for you all, beautiful cards!

Barb kirjoitti...

These are all just beautiful, Aija!

Nimetön kirjoitti...

Upeita kortteja tykkään tosi paljon tuosta ylimmästä :)

Oli mukava tavata eilen ja ihastella korttejasi livenä :)))

Susanne kirjoitti...

Aivan ihanaa oli tavata ja hetken jutustella sekä ihastella korttejasi =) Toivottavasti pian tavataan uudelleen! Ja täytyy myöntää, että tuli sama tunne; kuin oltaisiin aikaisemminkin jo tavattu =)
Tänään en olekkaan saanut oikeastaan mitään aikaiseksi... muuta kuin niistellä nenää =) Mutta eiköhän tämä tästä muutaman päivän päästä helpota. Ajattelin antaa kuvan olla vielä... ei taida löytyä sellaista omaa silmää miellyttävää arkistoista tällä hetkellä =DD Ja tavoitteena on olla samannäköinen kuin siinä kuvassa muutaman kuukauden päästä; paitsi hiukset kyllä pysyvät varmasti mustina ja tyyli vähän erikoisempana ;DD


Ihanat kortit olet jälleen tehnyt!!

Nimetön kirjoitti...

Olipa mukava ihan livenä nähdä, ihailla kauniita korttejasi, katsella kuinka ihanasti ja helposti värityksesi sujuu:) Hyvää jo alkanutta viikkoa!

Unknown kirjoitti...

You made such beautiful cards to the article!! Love them all! Great details and design as always!

Hugs,
Jorunn

Linanna DESIGNS kirjoitti...

More stunning cards Aija, you have been busy hun. I love them all! hugs Linda

Merja kirjoitti...

Oli ihana tavata tuolla Leimailutaivaassa ja todeta myös oikeasti tuo mahtava väritystapasi ja osaamisesi! Toivottavasti nähdään pian uudestaan!

Elena kirjoitti...

All of the card are fabulous!
Glad you had some good times with your crafting friends!