torstai 5. maaliskuuta 2009


Työkaverini tarvitse onnittelukortin 50 vuotta täyttävälle miehelle. No nehän on niitä kaikkein helpoimpia aiheita... onneksi oli jotain ajatusta eli aiheena oli vene/laiva/meri. Värimaailma oli siis helppo mutta sen jälkeen alkoivat ongelmat, mitä ihmettä laitan koristukseksi. En omista yhtään leimasinta joka olisi sopinut tähän teemaan. Päätin yrittää maalata ruorin kuvan. Laitoin keskelle eyeletin ja samanlaiset kortin kulmiin. Tarroilla teksti & numerot. Halusin tehdä kuoresta juuri hänelle tehdyn ja käytin nimen etukirjainta jonka värjäsin distressillä. Onneksi työkaverini oli tyytyväinen lopputulokseen.


My collague is going to a birthday party of 50 year old man. She needed a card and asked if I could do it. Yeah, that is the easiest thing, male, and that age. Luckily she gave me an idea that it should be related to boats/sea. It was easy to choose colours but had difficulties with the picture. I do not have a single stamp for this theme. I decided to draw and colour a boat wheel. Added couple of eye-lets for decoration. Luckily my collague was happy with the result.

11 kommenttia:

Kim Piggott kirjoitti...

Aija this is such a fabulous design!
So glad they loved it!
hugs
kim x

Jacqueline (Sjakkie) kirjoitti...

I like the card! Nice for a men.
Jacqueline

Nimetön kirjoitti...

Ei jäänyt maalauksesi vain yritykseksi. Aivan upean ruorin ja korttikokonaisuuden olet taas tehnyt.

Nimetön kirjoitti...

Aivan upeasti maalattu! Korttisi on oikea taideteos.

Mervi kirjoitti...

Upea kortti tuli, tosi tyylikäs, Hyvää naistenpäivää;-))m

Iippa kirjoitti...

Tosi upea kortti! Mielettömän hienon ruorin olet maalannut! :)

Sari kirjoitti...

Sinä se et näköjään tarvitse edes leimakuvaa..vau! Upea kortti!

Nimetön kirjoitti...

Tosi hieno miehinen kortti ja ruorimaalaus aivan upea.Tyylikäs kokonaisuus vaikeasta(miehisestä)aiheesta.

Heidi Nordman kirjoitti...

Kiitos kovasti Aija kommentistasi, lämmittää aina mieltä kun tulee palautetta. Tämä on aivan ihana kortti, olisi sopinut täydellisesti äitini mies ystävälle kun syksyllä juhlimme hänen meri aiheisia syntymäpäiviään. Tuo ruori on aivan mielettömän hienosti piirretty ja kortti sopii paremmin kuin hyvin miehelle.

Elena kirjoitti...

I always find so hard for myself to make a boy card. But you made such a nice card! Perfect for man!

Karita kirjoitti...

Kieltämättä upea kortti. Erilainen, mutta upea :D iehisiä kortteja näkee niin harvakseltaan, että tämä kortti on oikein piristävä :)