sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

WOJ


Tämä sunnuntai on mennyt ihan siivoamisen ja järjestelyn merkeissä. Talven poislaittamisessa on aina hirmuinen homma, on sitä pipoa, hanskaa ja takkia, housua. Kenkiä pursuaa joka paikassa... haaveilen isosta talosta jossa olisi huone erikseen vaatteille :) Ei meillä kyllä mitkään järin kesäiset kelit ole mutta paksuimpia yritin jo katsella pois päin. Lasten vaatteissa on vielä oma haasteensa kun täytyy miettiä että meneekö jokin vielä seuraavana vuonna vai pitäisikö jo laittaa pois.
Tarvitsin pienen tauon, keitin kahvia ja istahdin hetkeksi askartelupöydän ääreen. Tein WOJ kortin, kuva oli jo valmiina mutta haeskelin siihen sopivia materiaaleja. Mitenkäs minusta tuntui ettei oikein ollut mitään koristeita. Kukkia on mutta juuri muuta en nyt löytänyt.
Mukavaa viikonaloitusta.


I have been cleaning and putting winter clothes away. It is not warm here but still tought that would take the thickest things from the closet. I was dreaming of a house where would be own room for clothes... there is never enough room...
Needed a break and had a cup of coffee around my crafting place. Did a WOJ card. I had the image ready and tried to find matching papers. Somehow could not find suitable embellishements. Used couple of flowers and thats it.
Have a great start for the new week!

10 kommenttia:

nessy kirjoitti...

gorgeous card aija ~love the soft colours you have used ~love the two flowers ~they are perfect
vanessa xx

Karita kirjoitti...

Kaunis kortti, eikä mielestäni tarvitse mitään lisukkeita enempää.

Hyvää alkavaa viikkoa myös sinulle :)

Helena (Gvendalen) kirjoitti...

Gorgeous card, Aija! Love your soft colours.

Aina kirjoitti...

Beautiful card, and your colouring is stunning :O)

Unknown kirjoitti...

tosi kaunis kortti taas!

Kim Piggott kirjoitti...

Such a beautiful card Aija!
hugs
kim x

krista kirjoitti...

Upea kortti! Mielestäni ei tarvitse yhtään lisää koristusta. Tuo pipari kehystää ihanasti neitokaista ja kerää katseen uskomattomaan väritykseen. Mahtava katseenvangitsija koko kortti.
Mukavaa alkavaa viikkoa :)

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Ihana kortti ja aivan upea väritys.Tämä leima on tosi kiva,tulee mieleen Pieni talo Preerialla tv-sarja,jota katsoin lapsena..

Jacqueline (Sjakkie) kirjoitti...

Wonderful card, I love the colors.
Jacqueline

Anne kirjoitti...

Ihanan raikas kortti, kaunis väritys. :)