tiistai 11. elokuuta 2009

Whiff of Joy

No tässä tulisi lisää korttia näytille, Elinarskun "komennuksesta". Ihanaa kun jaksatte jättää aina niin positiivisia kommentteja. Tässä kortissa on nyt pitkästä aikaa vesiväreillä väritetty kuva. Jotenkin distressit ovat jyränneet viimeaikoina kaikkien muiden värien yli. Mutta senpä takia oli taas niin hauskaa ottaa vesivärit esiin ja itseasiassa ne ovat niin paljon helpommat ottaa matkaan mukaankin :)
Se on sitten tyttären ensimmäinen koulupäivä ohi. Jännitystä oli ihmeen vähän ilmassa kun aamusella oli herätys. Reippaana hän sitten matkaan lähtikin. Kyllä se tuo koulun aloitus meinasi muutamilla ottaakkin todella koville mutta eiköhän se kaikilla helpota pikkuhiljaa kun vauhtiin pääsevät. Opettaja oli oikein mukavan tuntuinen ja 19 oppilaan luokkakin vaikutti ihan sopivalta. Kun menin puolenpäivän aikaan koululle vastaan tuli kommentti että josko en enää huomenna menisi ihan koululle asti vastaan :))) ja nyt sitten aapisen muovitukseen, mars.

It has been a long time since I coloured with something else than distress refillers. For this image I used watercolours, and it was really fun for a change. This happy little cutie is from the WOJ newest collection.
First school day is over and daughter is very happy. She said that it would been even better if they could have had homework! Yeah, well there will come plenty of it in the future :) Now I am off to put the plastic covers on the books.

16 kommenttia:

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Hieno kortti sinulla taasen ja niin kauniit värit siinä.Minullakin on ekaluokan aloittava lapsukainen,poika tosin, ja meillä koulu alkaa vasta huomenna.Äitiä taitaa jänskättää enemmän kuin poikaa itseensä..

nessy kirjoitti...

what a cute image aija ~so beautifully coloured!!
oh gosh back to school already ~ my two go back on the 7th sept(yes my birthday!!)~ aaron starts a new school!!
vanessa xx

Kathy kirjoitti...

Oh this is so cute!! I love these images and what you girls did with them!! Your coloring as always is brilliant!! WOW school already huh? Glad to hear she enjoyed the first day back ~ hope my kids are the same LOL!
Have a great week :)Kathy

Jolanda kirjoitti...

Wow what a lovely card this is.
I saw you used something else than distress ink but it is just like all your cards FABULOUS.
It's a pleasure to watch your cards.
Hugs Jolanda

Linanna DESIGNS kirjoitti...

Good evening Aija, wow so many gorgeous cards since my last visit. I am loving these new whiff of joy images, they are fabulous and i love what you have done with them. I hope you are well hunny, we were away last week and im still trying to play catch up. Hope your having a fabulous week, hugs Linda x

Kim kirjoitti...

Aija what a beauty hun! Your color is fantastic as always ;) Love your handmade flower hun, it's amazing!
Hugs~ Kim

Kim Piggott kirjoitti...

Oh this is just so sweet Aija love your watercolours!
So glad that your daughter's day went well. Good luck with covering those books!
hugs
kim x

Taava kirjoitti...

Kaunis kortti. Ainakin meillä jo viikon jälkeen kiellettiin tulemasta vastaa kokonaan, mutta aamulla sai saattaa vähän matkaa.
Toivottavasti et tee turhaa reissua sinne askartelukauppaan... ;-D

Maria Therese kirjoitti...

beautifull card!!

Lena Katrine kirjoitti...

What an adorable racoon ;) And it's coloured so sweet to! Pretty card Aija - beautiful colours!

Thank you so much for your sweet comment - it really warms my heart!

Have a great wednesday! Hugs, Lena

Katinka kirjoitti...

Your card is simply fantastic!! Wonderful arrangement and beautiful colored!!

Hugs Katrin

Lakka kirjoitti...

Kivan näköinen kortti. Hyvää vaihtelua varmaan vesivärit niin ei kyllästy puurtamiseen :D

Riet kirjoitti...

What a beautiful card Aija,i love the image and colours.
So gorgeous papers.

Hugs Riet.x

Hilkka kirjoitti...

Aivan ihgu kortti jälleen:)
Mukavia koulupäiviä tyttärelle:) Niin ne lapset muuttuu että jo heti eka päivän jälkeen kielletään tulemasta koululle ennenhän se oli noin viikko, minäkin sain kaupan eteen jäädä nuorta herraa odottamaan:))

elinarsku kirjoitti...

kyllä noissa korteissa silmä lepää! :) kauniisti väritetty taas. ja toi nappikukka on ihana. samoin kuin seuraavan postauksen hänglari-kortissakin.

stephanne kirjoitti...

This is beautiful!! It doesn't matter what you colour with, it always turns out GORGEOUS!!! Love that cute image and your fun papers. Glad the first day of school went well for your daughter.
Stephanne