perjantai 14. elokuuta 2009

Whiff of JoyVähän miehisempi kortti tällä kertaa. Tai ainakin jotenkin mielsin tämän leimakuvan aika maskuliiniseksi ja sen kautta väritys ja värimaailma sen mukainen.
Kiitos Helsingin reissu meni mukavasti. Aika pitkän päivän jaksoin tallailla vaikken ihan kaikissa suunnittelemissani paikoissa käynytkään. Yllättäen en saanut juuri ollenkaan askartelutarvikkeita, ei minulla oikeastaa mitään tarpeita ollutkaan vaan olin enemmän sellaisella ajatuksella että katselen ja josko jotain kivaa sattuisi löytymään. Vaatekaupoillakin jaksoin kierrellä, muutaman ihan kivan jutskan löysin. Eli ostokset eivät olleet kummoiset mutta muuten oli kiva katsella ja haistella syksyn uusia juttuja.
Tänään on laitettu tyttären koulupöytää ja samalla vähän yritin järjestellä ja siivoilla neidin tavaroita. Edelliskerrasta ei ollut kovin kauan mutta se roippeen määrä oli jälleen ihan uskomaton. Kokeilin varmaan satakunta tussia joista varmaan puolet sai lähtöpassit, kuka niitä on oikein kantanut meille sellaiset määrät kuivumaan? :) Kävin myös kaupungilla pyörähtämässä ja jouduin vähän naureskelemaan kun kuljin erään Kreikka kaupan ohi. Taava jo ehti herättää innostusta meissä lahtelaisissa askartelijoissa että oltaisiin saatu vihdoin paperiaskartelukauppa Lahteen. No se paljastui sitten joksikin ihan muuksi :))))

I had a wonderful trip to Helsinki, thank you for the wishes. I was suprised how small my shoppings was but it was still very nice just walk around and check out the new things for fall. I happen to like autumn time very much. It is nice to get some warmer clothes on and lighten some candles when evenings are turning dark again.
I used Whiff of Joy image for this new card. I think it is quite masculine and that is the reason for choise of colours. Kept very low with decorations and played a little with papers instead.
Have a nice weekend!
Tässä vielä kuvat parista uudesta leimasta jotka tulevat myyntiin maanantaina yksittäisten Whiff of Joy syyspaketin leimojen kanssa.
Here is couple of new images which will be released on an next Monday with single stamps from Whiff of Joy fall kit:

7 kommenttia:

Kim Piggott kirjoitti...

Wonderful card Aija!
Your colouring is amazing and love your paper and design!
So glad you had a great time!
hugs
kim x

nessy kirjoitti...

wow aija this is very different for you!!
love the paper ~so elegant ~that bird looks elegant too!!
so glad you had a good time ~like me ~i love autumn, my special time of the year!!~changing trees colours , warm evenings by the fire ~.....oh yes love it!!
have a good weekend
vanessa xx

Annuli kirjoitti...

Sinulla on aina niin ihania kortteja. Olen ahkera sivujesi selaaja, mutta tosi kitsas ja hidas kommettien laittaja. Nyt päätin laittaa kun oli niin kiva miehinen kortti. Värityksesi on aina niin ihania, minä vasta harjoittelen värittämistä, ne varjot, ne varjot....

Daniel August kirjoitti...

WOW!

Love the papers that you have used, and the bird motif. :P

Daniel

Riet kirjoitti...

What a beautiful card Aija,i love the image and colours.
So gorgeous papers.

Hugs Riet.x

Anonyymi kirjoitti...

Toiset ovat jo kaiken kertoneet.... aivan mahtava kortti taas! Ja tosiaan nuo värityksesi....minä vain huokailen:)

Katinka kirjoitti...

Your card looks great!!! Stunning coloring as always!!

Hugs Katrin