keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Motivet

Pikkuhiljaa alkavat joulukorttivarastoni karttua :) Se on ihan hyvä kun niitä tulee kuitenkin lähetettyä melkoinen pino eikä sitten viimemetreillä tarvitse vääntää niin kovasti. Sitähän meinaa tulla tyypillisesti aika ähky noihin joulukortteihin. Tykkään kyllä joulusta tai ehkä eniten siitä fiilistelystä ennen joulua. Joulupäivänä voisin kerätä kaikki pois ja sanoa että se oli sitten siinä :) Motivetin hauska jouluaiheinen leimasin, myös teksti on heidän valikoimastaan.
I have a little pile of Christmas cards allready :) which is good, cause there will be some kind of fed up in the December for Christmas cards. This great image is from Motivet and also the sentiment is from them.

10 kommenttia:

Riet kirjoitti...

What a beautiful card Aija,i love the image and colours.
So beautiful papers.

Hugs Riet.x

Claireabelle kirjoitti...

Aija this is so cute!! Great card
x

Kim Piggott kirjoitti...

Oh wow this is so, so, sweet!
hugs
kim x

Ritva kirjoitti...

Siis niin täydellinen taas, ihana leimakuva, järkyttävän upea väritys taas, huohhh...

ja niinhän se jouluähky voi tulla, itse panostan aina ennen joulua koristeluun....ehkä tänäkin vuonna teen ikkunoiden väliin joulumaiseman eläinten ja tonttujen kera....

Mukavaa loppuviikkoa!

Sonia kirjoitti...

Wow Aija, this card is so wunderful. I love your coloration and all the little details. Perfect.
Hugs,
Ranita

Susanne kirjoitti...

Wonderful card!!

Hugs
Susanne

pipertäjä kirjoitti...

IhanaIhanaIhana! Loistavasti väritetty, siis ihan kirjaimellisesti, tuo kuusi tuntuu ihan loistavan.;)

Anna kirjoitti...

Ihana kortti! Hauska tuo leimakuva.

Itse olen niitä joita ärsyttää kun joulusta hössötetään niin aikaisin ja niin paljon, jotenkin menee itse aatostakin maku kun joulua pusketaan jo korvista ulos marraskuussa. Mutta, koska en jaksaisi väkertää kaikkia kortteja joulukuussa, on munkin varmaan aloitettava joulukorttien teko pian.. onneksi huomenna pitäisi olla postista noudettavissa paketti jossa jouluisia leimasimia :)

Jacqueline (Sjakkie) kirjoitti...

What a wonderful christmas card Aija, really super!
Hugs Jacqueline

carine kirjoitti...

Hi , Aija..i finaly had time to visit your blog..i was very bussy this week..your card is wonderful again...the new motivet stamps are adorable...have a nice day...xxx