keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Whiff of joy

Ja lisää ruskan värejä. Onkos lapissa jo muuten ruskaa? Täällä Lahden suunnalla on saatu tänään nauttia ihan mielettömän upeasta aurinkoisesta syyspäivästä. Istuskelin parvekkeella nautiskelemassa. Tämä iloinen lehtien seassa kävelevä neitonen on WOJ:n uusimpia leimasimia.

We have had such a lovely day today here in Finland. Sun shine and warm weather I sat on our balcony for a while and got inspiration to this colourfull card. Image is from WOJ new collection.Jonkin aikaa sitten näin jossain ulkomaisessa blogissa tällaisia lehtiä. Valitettavasti en enää muista missä se oli mutta ajattelin että josko itsekkin kokeilisin. Distressien leimatyynyillä värjäsin paperin ja otin siitä lehti leikkurilla kuvioita. Tässä leikkurissa on embossaus mukana eli nuo lehtisyyt tulevat koholle samanaikaisesti leikkauksen kanssa. Noihin lehtisyihin sivelin sitten tummanruskealla leimatyynyllä korostusväriä. Jos on tavallinen lehtileikkuri tai stanssi niin sellaisella kuulapäisellä työvälineellä (mikä se sitten onkin oikealta nimeltään...) voi tehdä nuo syyt itsekkin.

Some time ago I saw in some blog these great leaves. Unfortunately can not remember anymore which blog it was so I am not able to put a link but thought that I will give it a try. With distress inkpads I coloured the paper and cutted out some leaves. Veins comes embossed with this puch but those veins can be added easily with a pen or embossing tool. I added some dark brown to highlight the veins.
Edit: Marvy Clever Lever Grape Leaf Craft Paper Punch, Embossing Paper Craft Punch
This is the official name of the punch. I have purchased mine from Glitter Pot UK but seems like they do not have it in their range anymore.
Edit: tuossa englannin kielisessä tekstissä on tuon leikkurin nimi eli Marvy Clever leaf punch. Ostin omani aikoinaan Glitter Potista, käväisin katsomassa enkä sitä siellä kyllä enää nähnyt.

15 kommenttia:

Håp kirjoitti...

Beutiful, just beutiful! :)

Yvette kirjoitti...

Aija, your work is always amazing and always so beautiful to look at!!!

Where can I find a punch like the one you used here? I've been looking...

Carola kirjoitti...

Kaunis kortti, kiva leimasin. Kiva kun näytit noita lehtien tekoa.

Rach kirjoitti...

gorgoeus aija, fabulous leaves, they looks amazing. hugs rachxx

SannaS kirjoitti...

Upea syksyinen kortti! Ihanat lehdet! =)

eba kirjoitti...

wow! Love it!

Kathy kirjoitti...

WOW Aija this is just brilliant!! I adore the colors that you have used and the colors are so pretty!! Beautiful leaves as well ~ I love the detail in them!! Adorable image as well!
:)Kathy

Ritva kirjoitti...

Aivan ihana onkin ja juuri ajankohtaan sopiva! Mistä olet tuon "kohoilevan"leikkurin hommannut?
ja
minkämerkkiset on sinun vesivärisi eli ihan tarkka merkki.... ja mitä paperia käytät....

Ihanaa loppuviikkoa - sää näyttäisi olevan sopiva puolukkametsään :)

Sonia kirjoitti...

OOOhhh myy good....this card is absolutly perfect, wonderfull, amazing. I love it.
Hugs,
Ranita

Mervi kirjoitti...

Onkin niin hehkuvat syksyn värit, upea kortti jälleen, kiva kun kävit, kyllä mulla on aikaa "koska" vaan, palaillaan;-))m

nessy kirjoitti...

gosh the sunshine and autumn colours have inspired you so much ~delightful card aija!! ~just love it!
vanessa xx

Leenamummi kirjoitti...

Kerrassaan ihana kortti!
Niin sopivat syksyvärit, että kortti kerrassaan hehkuu!
Ja lehdet aivan huippuhienoja!

Taava kirjoitti...

Mulla on vastaavanlainen leikkuri, se on vaan enemmän tammen lehden oloinen. Olen vaan pari kertaa käyttänyt, kun mielestäni siihen käy niin toivottoman ohut paperi. Muuten pidän kyllä.

Nennu kirjoitti...

On täällä Lapissa ruskaa, mutta kauniimpikin voisi olla. Ollut liian lämmintä ja sateista, tarvittaisiin aurinkoiset päivät ja pakkasyöt niin tulisi oikein kirkas ja värikäs ruska.

Siun kortit on aivan yli-ihania. Muutakaan kuvaavaa sanaa en keksi =D

minde kirjoitti...

Kiva kun bongasin ton vinkin just tuolle leikkurille. JOs tulis käyttöö enemmän itelläkin:) Kiitos tästä ja koko ihanasta blogista.