keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Whiff of Joy

Ja heti perään toinen samaa värimaailmaa oleva kortti. Woj muikeasti hymyilevä hiirulainen jouluyössä. Väritys vesiväreillä. Ritva, kysyit että käytänkö edelleen samoja matskuja kuin vesiväriohjeistuksessani. Värit ovat vaihtuneet Winsor & Newtoneihin. Ominaisuudet ovat tosin hyvin samanoloiset. Paperit vaihtelevat, lehtiöitä on aika paljon. Vesiväreillä värittäessä ei paperilla ole mielestäni niin suurta merkitystä kuin distress musteilla värittäessä. Suosikkeja ovat vähän tuhdimmat 250g tai 300g karkeammalla pinnalla varustetut paperit.

Nauhojen käytöstä oli myös kysymys, kiinnitän sekä kaksipuolisella teipillä että liimalla. Liima on sellaista vähän tukusampaa erikeepper tyylistä joka toimii mielestäni aika hyvin. Nauhojen päät on joskus paperin alla ja toisinaan päällä :)

Another card with the same colours as on previous one. Image is sweet Henry from Whiff of Joy. Used watercolours this time. Stamped frame around the image and lots of buttons :)

Here is some autumn pictures. View over the town where I live. This is what I see walking to the downtown. It is nice to go down but when I come back home it is something else to walk on the top of the hill. Still like it very much when it is only 15 minutes walk to the city and there is forest to look out from our windows.

Muutama syksyinen kuva. Toisessa kauniisti punertuneita lehtiä ja toisessa näkymät Lahden kaupunkiin. Otin kuvan tänään kun kävelin kaupungille. Pidän kovasti paikasta jossa asumme, vaikkakin mäen kiipeäminen meinaa välillä ottaa koville :) 15 minuutin kävelymatka keskustaan ja ikkunoistamme näkyy metsä ja luonto.Check the great new things at the shop. WOJ:n verkkokauppaan on ilmestynyt myös kauniita metallikoristeita.
These kits are only available during a pre-order period.Pre-order for the Winter Stamp Kit starts on October 1st and ends on October 23rd. All pre-orders will then be shipped on October 30th. (klick the picture to read more)
Huh mikä mega postaus, harvinaista minulle :) Huomisesta lähtien voi siis tilata WOJ:n joulusettiä. Klikkaamalla kuvaa näet tarkemmat tiedot.

8 kommenttia:

Loreal Blondi kirjoitti...

Nämä hiirulaiset ovat todella ihastuttavia iloisine hymyineen! Hauska kortti.

Jane kirjoitti...

This is gorgeous Aija! Love the tassles and the buttons! What a gorgeous view you have to look at too! hugs, Jane x

Papirskreppa kirjoitti...

I wonder if you will announce the winner of the WOJ fall kit soon? Hopefully waiting :) Drawing on sunday 27.09. it said.

Frazzled Crafts kirjoitti...

Love the card, and the image is so cute and coloured beautifully! Liz

Tab kirjoitti...

Wow, Aija your card is awesome, hun! I just adore these images and the layout and detail that you have used is stunning as always!
Hugs Tab xxx

Papirskreppa kirjoitti...

Forgot to say that your card is really nice. Sweet stamp, and you coloring is great :)And all those buttons made such a nice frame.

Unknown kirjoitti...

Perfect coloured, I like the buttons and the border. LG Andy

Nixe-Moni kirjoitti...

Love your stunning card Aija! Your colouring is fantastic. I´m a big fan of your creations.
Hugs
Moni