lauantai 28. marraskuuta 2009

3ndy papers / StampARTic

Eilen julkaistiin StampARTicissa artikkeli 3ndy Papers. DT tiimi sai paperipaketin ja niistä kehiteltiin erilaisia projekteja. Itse päällystin suklaalaatikon. Ensin valkoisella gessolla pohjustus ja sitten paperia pälle. Hieman pitsiä ja paperista leikattuja kuvia.


Yesterday was published a new artcile at StampARTic with 3ndy papers. Our dt-team made different kind of projects with the beautiful papers. I altered a chockolate box. I used white gesso to the surface and then cutted some pieces of papers to decorate it.


Toisena projektina tein joulukortin. Leikkasin erilaisia papereita ja keskipisteeksi leikkasin vanhanaikaisen tagin.

Another project was a Christmas card with lots of old red in it. Used a beautiful old tag as a center piece.

Valitettavasti en edelleenkään ole sinut tämän uuden masiinan kanssa. Useimmat bloggerin blogit eivät aukea tai jos juuri ja juuri aukeavat niin ei toivoakaan kommentin jättämisestä. Carola aiemmin vinkkasi että josko Vista ja bloggeri eivät oikein tykkää toisistaan. Niinpä, mitä sitä sitten voi tehdä?? Valitettavasti olin ihan muualla silloin kun tietokonegeenejä oli jaossa...

Computer problems keeps continuing, our new machine do not open blogger blogs. And If I manage to get it open, I am not able to leave comments... Annoying problem and unfortunately I am soooo lousy with these things.

***********************************************************************************


Motivet on julkaissut uusia leimasimia :)

There is some new stamps at Motivet :)

6 kommenttia:

AN kirjoitti...

kauniita uusia leimasimia--minulla myös on ollut Vista haaveissa--kiva lukea kokemuksista--kerrohan edelleen -saatko toimimaan kunnolla
Hyvää viikonloppua ♥

wiiks kirjoitti...

Auttaisiko nettiselaimen vaihto?

Jacqueline (Sjakkie) kirjoitti...

Your creations are beautiful Aija, great job!
Hugs Jacqueline

Kim Piggott kirjoitti...

Oh my!
These are such stunning creations Aija!
hugs
kim x

Riet kirjoitti...

What a beautiful creations Aija,i love the images and colours.
So gorgeous papers.

Hugs Riet.x

myy ja vilijonkka kirjoitti...

toi rasian paperi on minullakin ja olen miettiny mitä kivaa siitä tekis! mut vvoih kuin kaunis pieni laatikko ja kaunis punainen kortti!