lauantai 14. marraskuuta 2009

Hänglar & WOJ

Tarvitsin taskukorttia pikaisesti ja tällainen siitä sitten tuli. Sisäpuolen oikaisin vain kirjavilla papreilla kun ei ollut aikaa ruveta sen enempiä värkkäilemään. Tagin kiinnitin sellaisilla tarrapaloilla jotka saa irroitettua. Eli toinen puoli on karhea ja toinen tarttuu siihen sitten kiinni. Näin sain käytettyä tagia koristeena ja kirjoitin viestiä sen sisäpuolelle. Kortin sulkemiseenkin nuo tarrapalat soveltuvat mainiosti. En tiedä onko niitä miten tarjolla muualla kuin Sinellissä.

Olen ollut eilen ja tänään kapungilla juoksentelemassa vaikka tänään piti keskittyä askarteluihin... No taitaa jäädä huomiselle. Lähinnä alkaa olemaan ongelmana tuo päivänvalon puute. Olen miettinyt että pitäisiköhän sijoittaa päivänvalolamppuun. Jos sinulla on sellainen vinkkaisitko että oletko tyytyväinen. Lampun katsoin maksavan noin 30 euroa ja niitä tarvitsisi varmaan kaksi kappaletta.

I made a pocket card for a friend :) Quite simple layout, used some colourful papers and couple of tags. I have been shopping yesterday and today also. I was supposed to do some crafting projects... well it is a day tomorrow also :) Then I really have to do something othervise will be in hurry on next week.7 kommenttia:

Kim Piggott kirjoitti...

Wow!
I really love your beautiful card!
Your image is so adorable and your paper and design fantastic!
hugs
kim x

Chrissy Le kirjoitti...

Always love your coloring, so inspiring! This one is especially gorgeous!

Jacqueline (Sjakkie) kirjoitti...

What a lovely and wonderful card, the inside is beautiful too!
Hugs Jacqueline

Riet kirjoitti...

Wowwwww Aija,what a beautiful card,i love the image and colours.
So gorgeous papers.

Hugs Riet.xx

CraftyC kirjoitti...

Very pretty Aija, love the inside!
Clairex

elinarsku kirjoitti...

ihania kortteja sulta taas tullut näytille! mulla on herätysvalo ja sen lisäks vielä iso kirkasvalolamppu. herätyksessä toimii loistavasti, varsinkin pimeillä keleillä. ei tarvi siristellä aamulla silmiä kun valo kirkastuu pikkuhiljaa ja silmät tottuu. ja toi iso valo toimii kyllä piristyksenä usein ja auttaa myös askartelujen kuvauksissa. ;) tosin jostain syystä mulla se vääristää esim. violetin sävyt. (voi johtua toki kuvaajastakin...) mutta suosittelen.

BA kirjoitti...

such a wonderful card
xoxo BA