sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Ja ettei pääse unohtumaan että joulu on tulossa :) Yritän opetella käyttämään photobucket ohjelmaa, kaikkea hauskaa siellä tuntuisi olevankin. Se on viikonloppu viimeisillään ja ajatukset alkavat siirtymään tulevaan viikkoon. Meillä on tällä hetkellä yksi potilas ja täytyy toivoa että se jäisi meidän perheessä siihen... taitaa olla turha toivo.

And Christmas card again :) I am trying to learn how to use the photobucket... Weekend is nearly over and new week is coming. We have one sick person in family and truly hope it will be the only one...

9 kommenttia:

Riina kirjoitti...

Olet taas värittänyt tämän kuvan niin upeasti... Ja tämä kortti on kaunis tasapainoinen kokonaisuus.

Maria Therese kirjoitti...

beautiful card ♥

taru76 kirjoitti...

Ihana ja pirteä kortti! Meillä on tänä syksynä sairastettu monet taudit (lapset siis ovat vuorollaan sairastelleet) niin, että eivät ole tarttuneet. Olen ottanut Tolua rättiin ja sillä pari kertaa päivässä desinfioinut ovenkahvoja, valokatkaisijoita, hanoja ym. Taitaa toimia!

Alex kirjoitti...

Hope your sick family member get well soon!
Like your card and your coloration!
Hugs, Alex

Nimetön kirjoitti...

Ihana väritys taas.... Meillä on myös juuri yksi potilas selviämässä, vielä huomenna tosin on toipumassa kotona. Nyt vaan vähän tuntuu siltä, että taidan itse olla siinä ja siinä... lämpö on vähän noussut ja rööri on hellänä, jäsenet raskaana ja sitä rataa. No - tauti pitää sitten potea jos on tullakseen=)

Riet kirjoitti...

Ohh Aija,what a gorgeous card,i love the image and papers.

Hugs Riet.x

Jacqueline (Sjakkie) kirjoitti...

Your card is super cute and wonderful, great colors!
Hugs Jacqueline

Jackie Thomas kirjoitti...

This is absolutely gorgeous. You colouring is truly amazing. xo Jackie

Kathy kirjoitti...

Oh this is just adorable Aija!! WOW your coloring really brought this one to life!! Love the stars with the snowflakes inside too!! Nice touch!
Hope your well and have a great week!
:)kathy