tiistai 3. marraskuuta 2009

Whiff of Joy

Vielä oli yksi WOJ:n tonttu jemmassa :). Tämäkin on mielestäni todella herttainen ja hauskakin samalla kertaa. Käytin tarkoituksella epätyypillisiä värejä taustapapereissa. Ompelin muutamat reunukset ja siinä se sitten olikin. Nyt tuntuu siltä että alkaa tilanne hieman rauhoittumaan ja kiire tasaantumaan. Tosin, kun tämän tässä ääneen sanon niin se voi taas kuvio muuttua :) Tytär oli flunnssassa ja siitä kun selvittiin loukkasi hän itsensä koulussa putoamalla ja pamauttamalla päänsä. Loppujenlopuksi asiasta selvittiin säikähdyksellä ja rujon näköisellä huulella. Nyt sitten pitäisi päättää että antaakko sikainfluenssa rokotus vai ei. Meinaa ärsyttää että tuollainen asia pitää itse miettiä, jotenkin se ei tunnu kovin selkeältä. Tuntuu että tässä on jotain "hämärää" eikä sitä oikeaa totuutta löydy kuitenkaan.

Still I had one of these cuties without publishing. I love these new images, they are so fresh and peppy. I thought that would put some not so traditional colours around her and seems to work ok. Did some sewing and added a piece of satin ribbon.
Now it seems like it is going to get a little easier here. I am not sure if I should say this... as you know when you say it loud and open... Our daughter had a flu and then she had an accident at school. She banged her head and we had to take her to hospital for a check up. Luckily nothing seorious. Have a nice evening!

9 kommenttia:

Linanna DESIGNS kirjoitti...

Good evening Aija, wow what a stunning card, you've made so many gorgeous cards since my last visit and im loving them all. I am sorry ive not been by for a while, life has just taken over, hope you are well, hugs Linda x

Kim Piggott kirjoitti...

Hi Aija I am so sorry that your poor daughter has been ill and then to go to hospital with her head how awful you must have been so worried. I hope she gets better soon.

I totally love your beautiful card!
Your image is just adorable and so beautifully coloured!
Fabulous design and paper!
hugs
kim x

Jackie Thomas kirjoitti...

Oh Aija, I hope your daughter is feeling a lot better. Your card looks amazing. I absolutely love how you have coloured him in and the dp is gorgeous. xo Jackie

Jaana M / My life kirjoitti...

Todella kaunis konaisuus!

Kathy kirjoitti...

This is so cute Aija!! I just love this image and your coloring of it is just brilliant!! I think these are all just adorable and this one is on its way to my house!!
Love the colors and all your cute scallops!!
Sounds like your daughter is going to be alright ~ that is good news! Have a great day!
:)Kathy

doris kirjoitti...

Beautiful card!!
Aija, your image is just adorable and so beautifully coloured... Wow!!
Fabulous design and paper!!

xox doris

Jacqueline (Sjakkie) kirjoitti...

So sweet and wonderful! I love your colouring and the image is lovely!
Hugs Jacqueline

Pirre kirjoitti...

oi, kun ihana!

Saron kirjoitti...

Todella upeita kortteja jälleen kerran!! Minä se kipuilen saman asian kanssa, rokotuttaako lapset vaiko ei. Lupalappuun ruksasin jo kohdan "ei", mutta en iljennyt vielä laittaa eteenpäin. Samaa mietin, jotain hämärää tässä jutussa ehkä on, mutta kumminpäin. Nuorimmaiseni on jo kerran meinannut menehtyä keuhkokuumeseen, vuosia sitten, kylläkin lääkärin piittaamattomuuden takia (oli siis toisen lääkärin lähetteellä lähetetty kiireellisenä Isompaan Sairaalaan, mutta Herra Erikoistuva Lääkäri ei edes suostunut poissulkemaan ensimmäisen lääkärin diagnoosia, vaan teki oman ihan erilaisen diagnoosin. Ja vaikka tytön tila huononi, ei antanut periksi. Tarvittiin tilanne, jossa tyttäreni lakkasi hengittämästä, usean sairaalassa vietetyn päivän jälkeen, ennenkuin
Lääkäri tajusi, että jotain ehkä on mennyt vikaan..) Loppu hyvin kaikki hyvin, mutta silti... tämä on NIIIIN väärin!! Mahdollisesti kiellän rokotteen, mutta tulen olemaan lääkäreiden Kauhu, jos en saa lapsiani hoitoon, jos sellainen tilanne tulisi. Mutta, vaikea päätös, oli se sitten kumpi tahansa!