lauantai 12. joulukuuta 2009

Motivet

Motivet, viikon 50 haasteena on tehdä kortti jossa on yksivärinen teema. Leimakuva voi olla väritetty aivan "normaalisti" mutta kaikki muu täytyy olla yhtä väriä. Eri sävyjä voi olla kuinka paljon vaan. Käytin uutta pupuparia kuvana ja sitten etsin koristukset siniseltä osastolta.
Eilen olin Pentti Hietasen konsertissa Sibeliustalolla ja kyllä täytyy ihmetellä että miten jollekkin ihmiselle on lätkäisty niin upea ääni! Tämä konsertti oli jouluteemalla ja täytyy sanoa että kyllähän Penan ääni sopii kaikkein parhaiten CCR:n biiseihin tai muihin vastaaviin rokahtaviin juttuihin. No tässä tuli vähän valaisua musiikki makuuni :)

Motivet challenge week 50 is monochromatic. You can colour the image normally but all the other items has to be from one colour. You can use different shades of that one colour. I used cute bunny couple from the new release and picked blue as the colour.
I was in the concert last night. We have a great hall here at Lahti and there was a finnish guy on the stage with very beautiful and strong voice. It was nice to sit and hear him singing some Christmas songs.

8 kommenttia:

Maria Therese kirjoitti...

so sweet a card ♥

eba kirjoitti...

Oh, love it!

lehtipollo kirjoitti...

Niin suloinen ja ihana! Kivasti eri materiaalejakin käytetty, tekisi mieli hypistellä.

Jacqueline (Sjakkie) kirjoitti...

Lovely and wonderful card Aija! great colours.
Hugs Jacqueline

Riet kirjoitti...

Ohhh Aija,what a beautiful card,so sweet,i love your image and papers.

Hugs Riet.xx

amppa kirjoitti...

ihana kortti, ja suloinen pupupari :)

Anonyymi kirjoitti...

So cute !!! I love the soft colouring.
Gorgeous card.
xxx
Mag

BA kirjoitti...

this is adorable
xoxo BA