lauantai 9. tammikuuta 2010

Sarah Kay

Pitkästä aikaa Sarah Kay kortti. Muistin että minulla taitaa olla 6 Sarah Kay leimaa vielä aivan testaamatta mutta laiskuutani kaivoin kuitenkin valmiiksi leimatun kuvan esiin. Laitoin leimakuvan päälle kirkasta craklea ja sen tuloksena värit hieman levisivät mutta en antanut sen haitata. Paperit ovat Priman sekä muut leimaukset myös Priman leimasimilla.
Tänään kävikin erittäin hauska sattuma. Lähdettiin tyttären kanssa extempore piipahtamaan kaupungilla niin ensimmäisessä putiikissa aloin katselemaan että onpas tutun näköiset hiukset :) siinä vaiheessa vielä mietin että ei voi kyllä olla mutta kyllä se vaan oli Maiju ja kaverina Carola. Käytiin siinä muutamassa askarteluliikkeessä ostoksilla ja sen perään vielä kahvikupposella turisemassa. Olipas tosi kiva tavata saman henkisiä tuttuja ihan noin yllättäen :)

I have not done a Sarah Kay card for a long time. I remembered that there is atleast 6 stamps which I have not even opened yet. Still I took one old ready stamped image to colour. I was too lazy to stamp new ones. I added clear cracle on the picture which made colours to blur but it did not bother me too much. Used some Prima papers and stamps also.
I have a really nice day today. I left to down town with my daughter without planning and met there couple crafting friends by accident. We went for some shopping together and had a cup of coffee. Oh boy, it is so nice to meet friends who has the same interest :)

14 kommenttia:

AN kirjoitti...

voi suloisuus ♥

Claireabelle kirjoitti...

Gorgeous card Aija, sounds like you had fun in town too
x

Karita kirjoitti...

Aivan ihana kortti! Ja kyllä täytyy sanoa, että leimasinkuva on täydellinen. Ihanaa lämpöistä tunnelmaa tulvillaan ja värit ovat täydelliset.
Voi teillä kolmella on varmasti juttua ja naurua piisannut :)
Mukavaa lauantai-iltaa :)

Ritva kirjoitti...

Niin lämminhenkinen kortti - piti oikein suurentaa, kun sanoit värien levinneen hieman - mutta nythän on kuin sädekehän kaltaista keltaista ja muuta väriä tyttösen ympärillä, joten ei todella haittaa...

Kiva varmasti tavata samanhenkistä jengiä :)

Carola / Calle kirjoitti...

Ihana kortti ja kuten tuossa toteat värien leviämien ei todellakaan haittaa. Aivan upea lopputulous.
Voi, että oli mukava sattuma ja oli minuuteista kiinni tämä törmääminen. Onneksi tuo Maiju halusi sinne karkkikauppaan :) Näitä tällaisia tapaamisia pitäisi kyllä useammin järjestää kun kerran samassa kaupungissa kerran asutaan. Laita vielä erikseen L:lle terveisiä, että jaksoi niinkin kauan meidän 'mummojen' seurassa.

Jane kirjoitti...

Oh this is gorgeous Aija, love the rich colouring, stunning! hugs, Jane xx

Jacqueline (Sjakkie) kirjoitti...

Beautiful card Aija! The image is very lovely and your colouring is wonderful.
Hugs Jacqueline

Riet kirjoitti...

Ohhhh Aija,what a beautiful card,i love your image and colours.
So gorgeous papers and details.

Hugs Riet.x

June Nelson kirjoitti...

Oh Wow I have done this image and have seen it many times but never ever coloured as beatifully as this, its amazing, you have such talent with your colouring, and are so imspirational thanks for that its a beautiful card xxx

Sol kirjoitti...

So Beautiful! Love your colouring. So strong and bright colours. Clean cut card with simple and beautiful embellishment that only compliment your stunning.. colouring

maiju kirjoitti...

Oli todellakin kiva törmätä ihan vahingossa... ja oli kiva kun teilläkin oli aikaa lähteä meidän kanssa vähän kiertämään.

Marion kirjoitti...

A beautiful card Aija, Love the image and papers match it so well.
Marion

Mervi kirjoitti...

Arvaa harmittaako! Olisin minäkin ollut just kaupungilla pyörimässä, nyyh. Ihana kortti ;-))m

Kim Piggott kirjoitti...

OMG!!!!
Aija this is stunning! So very beautiful!
I love everything about your card!
hugs
kim x