tiistai 5. tammikuuta 2010

Top 10 2009

Olen käynyt vieraisilla monissa blogeissa jossa on ollut esillä top 10 vuoden 2009 korteista. Siitä innostuneena ajattelin itsekkin tehdä listan. Meinasin että helppo homma. No ei se ihan niin helppo sitten ollutkaan. Huomasin että monet kortit olivat lemppareita vaikkeivat ne sinänsä niin hienoja toteutuksia ollutkaan. Toisen kortin kohdalla saattoivat fiilikset olla tosi hyvät tai sitten kortin saaja teki siitä niin spesiaalin. Eli vaikeaa oli koota ne 10 mieluisinta. Tähän ne nyt sitten kuitenkin listasin ja oikeastaan yllätyin valintojeni värimaailmoista tai siitä että siellä on niin paljon sinistä mukana. Minä joka en koskaan ole välittänyt sinisestä olen jopa ostanut yhden vaaleansiniruutuisen paidan ja pidän siitä kovasti :) Mieluisuus järjestykseen en niitä enää kyennyt laittamaan.

I have seen many top 10 list from cards made during year 2009. I thought that I would do it also. It was suprisingly tough to do. There was so different cards I liked a lot and also for many different reasons. Another thing that suprised me was the blue colour. There was so many blue shade cards I liked very much. Blue colour is something I have not liked at all and now I have even one light blue shirt in my wardrobe :) Cards are not in any order, that would have been too difficult.









14 kommenttia:

Leenamummi kirjoitti...

Siis aivan ihania ovat kaikki edelleen!

Anne kirjoitti...

Kauniita, kauniita. :) Ja herkkä, pehmeä tunnelma.

Karita kirjoitti...

Voi että on kauniita kortteja kaikki! En yhtään ihmettele, ettet kyennyt mieluisuusjärjestykseen näitä kaunokaisia laittamaan, kaikki ovat niin upeita! :)

Louisette passion retriever, cat, memory Katanga kirjoitti...

Lovely créations
Greeting from Belgium

Camilla kirjoitti...

Wooooww they are all perfect! I can only imagin that this was difficult! All your cards are amazing!
Hugs, Camilla.

Rosis Stöberseite kirjoitti...

WOW, your cards are very wonderful.
Hugs
Rosi

Sian kirjoitti...

Stunning cards, they are all truly gorgeous.
Sian
x

Jane kirjoitti...

WOW!!!! All are absolutely stunning Aija. I bet it took you ages to choose between all your amazing creations! hugs, Jane xxx

Lena Katrine kirjoitti...

Happy new year, Aija!

Lots and lots of beautiful cards! I never get tired of visiting your blog, my friend!

Take care and have fun! Hugs, Lena

myy ja vilijonkka kirjoitti...

kaikki jotka olet kympin listaan nostanu ovat tosi ihania! tykkään kovasti tosta sinisestö hänglar kortista! se on niin kaunis!

Nixe-Moni kirjoitti...

I love all your cards Aija!! They are all so stunningly and gorgeous.
Hugs
Moni

Maria Therese kirjoitti...

These cards are sooo pretty!!

Hanna kirjoitti...

Happy new year, Aija!
Love all of your gorgeous cards! Your colouring is just perfect.
Can't be better. ;o)
Hugs from Hanna

Miia kirjoitti...

Aivan ihana on joukko, jonka olet valinnut, tosin mielestäni sinun viime vuotisista korteista olisi kaikki sopineet top10 listaan, teet tasaisen kaunista jälkeä aina.
Vimppa kortti on ehdoton suosikkini näistä korteista.