lauantai 6. helmikuuta 2010

Leimailutaivas & tuunattu lamppu

Leimailutaivas tapahtumasta kotiuduttu. Olipas mukava päivä, paljon iloisia askartelijoita liikkeellä ja niin paljon kivoja materiaaleja tarjolla. On se vaan niin erilaista katsella ja hypistellä tuotteita livenä kuin klikkailla netissä. Koska oma kamera oli tiiviisti kassin pohjalla., niin Maissilta nappasin tämän meidän ryhmäkuvan.Tässä siis StampARTicin "Suomi-tiimin" ihanaiset askartelijaystäväni Maissi ja Carola.

Koska lompakko tyhjeni niin kiitettävästi, vaikka en ostanut muuta kuin "tarpeellista" en mitään ylimääräistä, niin täytyy esitellä viim viikonlopun edullinen tuunaukseni.


Löysin eräästä alekorista tällaisen pikkulampun. Ensin yritin maalata tuon varjostimen valkoisella maalilla, mutta kun laitoin valot päälle niin keltainen väri kuulsi voimakkaasti läpi. Ei auttanut muu kuin leikata koko kangas pois.
Tässä kuvassa näkyy lampun alareunassa vielä kankaan reunaa joka paljastui kun valon laittoi päälle. Eli taas sakset käteen ja viimeistelemään kaikki reunat pois.

Ompelin varjostimen koristeeksi kirpparilta löytyneen pitsiliinan. Lamppu maksoi 6 eur, kangas noin euron ja pitsiliina samaisen euron. Eli edullinen kokonaisuus. Tänään tuolla summalla ei tainnut kukaan selvitä ulos Leimailutaivaan ovista :))) Aikamoista sutkettahan se taaskin oli. Eikä siinä sutinassa välttämättä tullut kaikkia huomattuakaan mutta oli kiva tavata jälleen monia uusia ja vanhoja tuttuja!

5 kommenttia:

Maissi kirjoitti...

Oli kiva nähdä ja jutella tänään :) Aivan ihanan tuunauksen olet tehnyt tuohon lamppuun.

nessy kirjoitti...

gorgeous lamp aija on and off.
thanks for sharing your photo
vanessa xx

Karita kirjoitti...

Oli aivan ihana tavata ja rupatella! :) Mukava lukea, etten ole ainoa joka lähti kotiin keveän lompakon kanssa ;)
Nähdään viimeistään Riihimäen tapaamisessa :)
Ja lamppu on aivan upea :)

Heli Matero kirjoitti...

Kiva oli vaihtaa pari sanaa.

Leenamummi kirjoitti...

Olipa mukava tavata "livenä"!
Hienon lampun olet tuunannut!