tiistai 27. huhtikuuta 2010

Henry from Whiff of Joy

Tämä poloinen on Whiff of Joyn uutta parane pian sarjaa. Tein sinisävyisenä kun jotenkin epäilen että tämä tulee päätymään jossain vaiheessa jollekkin miespuoliselle henkilölle :)

Olen pitkään etsinyt sellaista pienehköä helmirasiaa distressien säilytystä varten. Ei ole oikein löytynyt sopivaa mutta nyt ajattelin kokeilla tätä, vanhaa dosettia. Tämä on tarpeeksi pieni ja kunnon lokeroilla. Eli aion tipauttaa nestemäistä distressiä joka koloon omaa väriänsä ja voin ottaa matkaan mukaan, ei leviä :) Hankasin hiomapalikalla kannen teksteistä värit pois ja ensin meinasin että maalaan vielä jollain mutta enpä taida viitsiä. Vielä vähän mietin että miten toteuttaisin värikartan.

5 kommenttia:

Mindy kirjoitti...

Ihan tuo sama tuli minullekin mieleen. Dosetti on jo ostettu, vaan en ole kokeillut käytännössä. ;)

Anna kirjoitti...

Jos vaan viitsitte niin kertokaapa sitten miten toimii käytännössä :)

Olen itse etsinyt myös nestemäisille väreille säilytyslokeroa, vaan en ole keksinyt sopivaa. Nytpä tiedän uuden idean mitä metsästää.. kiitos!

MinnaK. kirjoitti...

Voi tuota hiirulaista... mutta on jälleen kaunis kortti.
Ja tuo lokero ois kyllä tosi kiva :)

Kreativmonster kirjoitti...

Very sweet image on a very sweet card! I have several of this pill-boxes to store my rhinestones in them, they are great!

Sari kirjoitti...

Mikä idea!! Miksiköhän en itse ole tätä keksinyt vaikka päivät pitkät näiden kanssa teen töitä?? Kerropa sitten miten sen värikartan saat toimimaan!!!