maanantai 12. huhtikuuta 2010

StampARTic / Fiskars

Juuri kun eilen ehdin kertomaan ettei ole juuri päivityksiä tiedossa niin täällä sitä taas ollaaan :) No näitä aiemmin tehtyjä juttuja toki on muutama. Tässä StampARTicin Fiskars artikkelin tuotoksia.


Eilinen ilta ja tämä päivä on mennyt pähkäilyn puolelle. Eilen juuri ennen nukkumaan menoa katsoin vielä sähköpostit ja siellä oli ilmoitus toukokuun lopun lennon aikataulujen muutoksesta. Olin varannut paluu ajan iltaan ja nyt se oli lentoyhtiön toimesta muutettu saman päivän aamuun. Kyllä sapetti ja rajusti. Ehkä eniten ne korulauseet viestin lopussa että "toivottavasti tästä ei aiheudu teille haittaa" No totta himpskatissa aiheutuu, mitään muuta aiheudukkaan kuin haittaa ja harmaita hiuksia. Kyllähän ihmisillä on tapana suunnitella kuvionsa lentoaikataulujen mukaan ja jos ne muuttuvat 11 tuntia niin muutos on aika huima. Tietysti ilmoitin heille että ei käy ja nyt tarjous on että yhden vaihdon kanssa pääsee lähes samaan aikatauluun. Euroopan sisäisillä lennoilla nuo vaihdot ovat aivan typeriä mutta nyt kun olen tätä asiaa märehtinyt niin taidan päätyä tuohon vaihdolliseen lentoon. On kuitenkin sen verran aikaa ettei tarvitse juosten vaihtaa.
Tulipahan avauduttua :) nämä ovat näitä kuoppia joita on viimeaikoina tuntunut riittävän vähän liiaksikin asti. No josko näillä kuopillakin olisi jokin kiintiö ja se olisi kohdallani pikkuhiljaa täynnä vähäksi aikaa.


Ei kommentteja: