maanantai 19. huhtikuuta 2010

StampARTic / Maja design

Edit: Ohessa piirros minkä mukaan laatikon pohjan olen tehnyt. Mittasuhteet eivät ole kohdallaan kun tuon itse värkkäsin mutta ajatuksen löytää varmaankin. En ole itsekkään mikään laatikko ihminen enkä omista esim. scor pal joka laatikoiden laittelussa taitaa olla aika kätevä. Siksi kaikki mallit joita kokeilen täytyy olla todella yksinkertaisia ja sitä tämä malli todella on, ei tarvitse leikata mitään ja ihanteellista mielestäni on että voi käyttää koko 30 x 30 paperin tai tietty pienemmänkin jos tarvii pienempää laatikkoa. Nuo kulmataitokset voi laittaa joko sisäpuolelle tai ulkopuolelle. Itselaitoin ulkopuolelle jotta sain pitsin laitettu taitosten alle. Nuuttasin nuo katkoviivat jotta taitoksista tuli tiukat. Kannen mallasin sitten päälle ihan vaan sovittamalla, eli tein neliökortin hieman isomman kuin laatikko ja paperinpalasista tein saranat.
AN: mielestäni Majan papereita ei saa kuin arkkeina ei siis pakettina ollenkaan.

StampARTicin Maja design artikkeli numero 2 ja aiheena pussit, laatikot tai muut vastaavat projektit. Nämä paperit ovat niin ispiroivia että olisi voinut tehdä vaikka mitä. No päädyin sitten litteäpohjaisen pussin koristeluun sekä laatikkokortti yhdistelmään. Pussukan pintaan tein valkoisella gessolla sydämen ääriviivat, leimasin ruskealla tekstiä. Päälle leikkasin Majan paperista sydämen. Koristeeksi pitsiä, höyhen ja nappi. Tagi samaan tyyliin.


Korttilaatikko yhdistelmän kannessa käytin Motivetin hauskaa pariskuntaa sydänten kera.


Laatikon taittelin yhdestä kokonaisesta 30 x 30 arkista. Taittokohtaan laitoin vähän pitsiä ja kiinnitykset haaraniiteillä.


Kiinnitin kortin "saranoilla" laatikkoon kiini.


Kuvaa vähän joka kulmalta...


Ja viimeisenä vielä kuva laatikosta sisältä.

10 kommenttia:

Jacqueline (Sjakkie) kirjoitti...

What a beautiful box Aija, so wonderful!
Hugs Jacqueline

Carola kirjoitti...

Tosi upeita luomuksia :)

Andrea C kirjoitti...

wow these are just brilliant, out of this world x

Ritva kirjoitti...

Siis ei voi kuin nöyränä huokailla, aivan uskomattoman upeita luomuksia nämä .... ja kaikki muutkin,,,,,olet sinä kyllä taituri!

Crafting Queen kirjoitti...

Such beautiful projects. Anesha

AN kirjoitti...

tiedätkö mistä näitä majan papereita saisi tilata pakkauksittain--ei arkkeina--tosi kauniita--

Kirsi kirjoitti...

Sinulla on jälleen kovin Herkullisen ja suloisia teoksia esillä :) Ihania papereita ja värityksiä hhmmm... PS: olisitko ystävällinen ja viitsisit antaa vielä vinkit tuon tosi upean laatikon tekoon. Vaikkapa sanallisen -tai piirretyn kaavan. Tai linkin mistä kipasta katsomassa ohjeet. Kortteja on jo tullut jonnin aikaa väsättyä, mutta näissä laatikoissa olen vielä varsin vihreä - silti kovin innoissani.

Anitta kirjoitti...

Aivan upea kortti/rasia yhdiatelmä ! Upeat värit, paperit ja kaikki :) Tykkään ihan mielettömästi.

Kirsi kirjoitti...

ISO KIITOS AIJALLE kun jaksoit laittaa tuon kaavan nyt ei kun aamulla pinkasen laatikon tekoon :)

ribenaruby kirjoitti...

This is just gorgeous! What a pretty wedding idea.