sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Hänglar & Stänglar

Uudesta Hänglar & Stänglar kokoelmasta löytyy tällainen söpöläinen. Jotenkin hän valikoitui ensimmäiseksi väritettäväksi. Käytin minulle vähän epätyypillisiä värejä. Lopputulos olikin mielestäni oikeinkin raikas.
Maiju, etkö sinä ole vielä löytänyt sitä uutta nettikauppaa josta voi ostaa muutamia lisätunteja vuorokauteen? Olihan se vähän kallista mutta kannatti :)))
No ei vais, kyllä itsekkin joudun aika säännöllisesti miettimään että ehdinkö kaiken tekemään. Olen vaan niin kovin utelias kaikkeen uuteen ja sen lisäksi toivottoman huono sanomaan ei.
Kyllähän tämä kortteilu & muu värkkäily lohkaisee kovin suuren osan vapaa-ajastani. Mutta olen ajatellut että niin kauan teen kun tämä tuo iloa ja toimii rentoutus keinona muille kuvioille. Ja kyllähän se merkitsee myös sitä etten valitettavasti ehdi kovin paljon pörräilemään muuten netissä enkä vierailemaan muissa blogeissa niin paljon kuin haluaisin saatikka jättämään kommentteja jälkeeni.

7 kommenttia:

Pirkkis kirjoitti...

Hieno kortti! Minäkin piipahdin toissa päivänä kyseisen firman sivuilla ja ... . Ei voinu vastustaa...

Mervi kirjoitti...

Aivan ihastuttavat on nämäkin sävyt ja upea kortti! Onnea uudesta pestistä, pitänee tutustua;-))m

Maaret kirjoitti...

IHQ kortti!

maiju kirjoitti...

Aija nyt kyllä saat kertoa sen kaupan nimen... mäkin haluan lisäaikaa ;)
Nooh, ehkä mä kohta saan itsellenikin vähän lisäaikaa kun jään vuorotteluvapaalle eli syyskuusta vuodeksi eteenpäin, mullekin tulee vähän enemmän aikaa tälle harrastukselle ;)

Ihana kortti taas ;)

Jacqueline (Sjakkie) kirjoitti...

What a lovley card Aija! Your colouring is so great, the image is cute.
Hugs Jacqueline

Kissanpäiviäkortit Päivi kirjoitti...

Aivan ihanat väritykset korteissasi.
Todella raikas väri .Ihan suloinen kortti.

Susanne kirjoitti...

Vallan ihania kortteja täältä löytyy jälleen =)

Itellä on aika ollu kans kortilla viime syksystä lähtien ja vähän harmittaa että omat kommentoinnit on myös jääneet vähille. Ja niin paljon olisi kaikkea mitä haluaisi tehdä mutta kun aika ei anna myöden.. esim. ompelukone on saanut olla pölyyntymässä jo jonkin aikaa. Nyt kyllä mietin, että saiskohan sitä aikaiseksi ommeltua jotain kivaa äitienpäiväksi =)