maanantai 16. elokuuta 2010

Hengissä ollaan :) Kakkukellari/ askartelukirja

Juu hengissä ollaan vaikka täällä ei olekkaan tapahtunut mitään pitkään pitkään aikaan. Miten se onkin tuntunut niin ylivoimaisen vaikealta palata askartelujen pariin... Olin aika väsynyt ennen kesälomaa ja kun lomalle pääsin niin ei tunnu inspiraatio iskevän enää millään. Olen tehnyt muutamia "pakollisia" juttuja mutta en yhtään mitään muuta. Askartelunurkkauskin on aivan kaaoksen vallassa, sen siivoamisesta voisi aloittaa, josko se into löytyisi sieltä. Suuri vaikutus on ollut myös näissä aivan mielettömän upeissa keleissä. On vietetty kovasti aikaa rannalla ja muuten ulkoillen, kotona on käyty vaan suihkussa ja vaatteita vaihtamassa. Ei ole tullut mieleenkään istua askartelemaan kun hiki valuu. No josko tämäkin tilanne kohta muuttuu :)

Kun tämä inspiraation löytyminen on tuntunut niin hankalalta niin olen joutunut tekemään muutaman vaikean luopumisenkin. Kyllähän sitä kevään aikana mietin että pystynkö millään pitämään kaikki dt-pestini ja nimenomaan hoitamaan ne sillä innostuksella niikuin ne kuuluu hoitaa. Eihän se onnistunut, niinkuin epäilinkin, varsinkin nyt kesällä en ole saanut itsestäni irti juuri mitään. Päätin sitten luopua muutamasta paikasta vaikkei sen päätöksen teko helppoa ollutkaan. Olin pitkään Katharinan Whiff of Joyn tiimissä ja se olikin minulle unelmien täyttymys, leimasimet ovat olleet kauniita ja muutenkin toiminta tässä tiimissä oli erittäin mukavaa ja palkitsevaa. Kaunis kiitos Katharinalle kun kutsui minut mukaan.

Toisen irtisanoutumisen kirjoitin Motivetin Stephanielle. Hänen tiiminsäkkin ja toiminta on ollut erittäin mukavaa. Tämän takia lopettaminen on tuntunutkin niin kurjalta. Kiitos myös Stephanielle kun sain olla mukana.


I am alive :) it has been so quiet here on my blog for so long time... I was so tired before my vacation and now after holidays it has been so heard to get back on the track agen. On the summer time I have done only some and very few crafting works, inspiration has gone on the vacation :) We have had such a great weather here in Finland for the whole summer time. It has been so hot that we have been on the beach and outside having fun.

Since it has been so difficult to get my mojo back I had to do couple of difficult decisions. I had to give up couple of my dt positions. I would not want to do that but it is not fair when I am not able to give my best for these great stamps. I was long time with Katharina and Whiff of Joy "dream team" it was really a dream job and I was so thrilled when Katharina asked me to join in her team. Thank you so much for believening in me. Other sad message I wrote to Stephanie from Motivet. she is also a very wonderfull lady and she is so good what she does with her comppany, thank you for Stephanie also.

******************************************************************************
Kaarnasydän ja sammalgranssi, nostalgisia askarteluja kirja.

Päivityksiä ei tosiaan ole ollut pitkiin aikoihin mutta josko se tästä alkaa taas vilkastumaan. Olen saanut kunnian olla mukana aivan ihanassa kirjaprojektissa. Kakkukellarin Miia pyysi minua mukaan syksy/joulu kirjaan. Tein mukaan erilaisia askarteluja. Kirjasta löytyy kovasti kaikkea kaunista ja ilmestymisaika on lokakuun tienoilla. Tässä on linkki Miian blogiin josta löytyy lisää tietoa kirjasta joka tulee myyntiin kirjakauppoihin. Muutama kuva tässä vielä kirjan sisältöön viitaten.
I have had a great opportunity to be in a team to create a autumn/Christmas crafting book. There is different kinds of craftings and I made different paper things. Here is couple of pictures from the book.

6 kommenttia:

Ritva kirjoitti...

Kiva kuulla sinusta, vaikka inspistä kaivatkin...joskos se sieltä tulee ja saamme taas ihailla upeita taideteoksiasi! - mukava projekti varmasti ollut tuo kirja-juttu!
Pirteää viikkoa!

Ineke Original kirjoitti...

Sometimes you have to make choices. Take care! Be good for yourself! I love to visit your blog.
with love from Holland,
Ineke

Ineke Original kirjoitti...

I forgot to tell you! Wonderful pictures. I love them!

Mo kirjoitti...

Dear Aija!
Your pictures are so lovely and you're soooooooo talented !!!
Hugs,
Mo

MarieL kirjoitti...

I missed you and your creations, Aija. I am glad you are back. I am looking forward to your creations.

maiju kirjoitti...

Hei Aija... Onnea kirjaprojektin johdosta. Kyllä se vähän niin on, että kun on niin paljon projekteja, niin joskus vaan tuntuu, että voimavarat ehtyvät. Hyvä, että olet tajunnut vähän hidastaa, muuten alkaa tuntumaan tämä harrastus työltä. Minäkin olen joutunut jo vähän kieltäytymään projekteista, kun ei vaan kerkeä ei pysty tekemään kaikkea. Nyt laitoin itse asiat tärkeysjärjestykseen. Itsellänikin vaikka alkoi vapaat,niin isoja projeteja pukkaa päälle, pakko on tehdä valintoja elämässä, että mikä onkaan se kaikkein tärkein. Kaikkea kun ei vaan kykene tekemään.

Tämä ei saa alkaa tuntumaan työltä, joten yritetään nauttia vielä tästä tekemisestä ja hidastetaan tahtia. Voimia syksyyn ;)