keskiviikko 29. lokakuuta 2008

Sorry this comes only in finnish :)

EDIT: tämä vitriini on kyllä tosi hyvä, kävin katsomassa mutta enhän minä sitä jaksanut raahata, täytyy laittaa mies asialle :) Oikein tukuisan tuntuinen ja jämäkkä. Hinta on 24,90 mutta on mielestäni kyllä sen arvoinen. Kooltaan kyllä aika iso, no olihan ne mitatkin olemassa 30 x 70 cm mutta silti tuo koko jotenkin yllätti minut. Nyt täytyisi vaan yrittää keksiä se paikka ja se onkin aika vaikea paikka...


Katselin tuossa Anttilan uutta ilmaisjakelulehtistä joka on voimassa 11.11. asti. Siellä oli tällaisia vitriini kehyksiä, tuo 30 x 70 cm saattaisi sopia vaikka puupalikallisille leimasimille. Siihen saisi kauniit leimat kivasti esille. En tosin tiedä että onko syvyys riittävä mutta täytyypi käydä katsomassa :)

13 kommenttia:

Karita kirjoitti...

Tuohan vaikuttaisi näppärältä idealta :) Itselläni on kyllä leimasimet hyllyssä, mutta niin ahtaasti, että kun yhtä yrität ottaa, niin kolme muuta kolisee mukana. Olisi hyvä kun saisi leimasimet ihan omalle hyllykölle, niin olis tilaa uusillekin ;)Eikä hintakaan ole näköjään mikään hurja.

Carola / Calle kirjoitti...

Kerro toimiiko. Mulla leimasimet laatikoissa. Olisi mukava saada esille ajankohtaiset leimasimet. Laatikoista en luovu. On sen verta hyvätät. Mahtuvat kaksi päällekkäin hyllylle ja neljä vierekkäin.

Anonyymi kirjoitti...

Hieno idea! Harmi vaan kun meillä ei täällä ole Anttilaa lähimaillakaan :(

myy ja vilijonkka kirjoitti...

vois olla hyvät mut ei ole seinätilaa mihin laittaa;)

Anonyymi kirjoitti...

Tuo iso maksaa n.11e alennuksessa, normihinta 49e. Omistan sellaisia 2 ja se on erittäin passeli leimasimille!

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, kiitos sinulle joka vahvistit että leimasimet mahtuvat sisään, olen tänään menossa toteamaan tuon saman itsekkin ja todennäköisesti raahan pari kotiinkin. Sitten vaan täytyy yrittää puhua isäntä laittmaan ne johonkin kiinni :)

Anonyymi kirjoitti...

Niiden syvyys on n 4 cm.

Unknown kirjoitti...

Niin se nurkka leimaisin josta kyselit on basic grey,n sarjaa...clearstamps...otan ja katon tarkemmin nimen ja palaan asiaan...=) Niissä on monen monta kiekura leimasinta ja niitä voi rakennella... Täytyy ihan sanoa että ne on leimasimia joit käytän enioten, melkein joka korttiin...=)

Unknown kirjoitti...

sori...jätin vastauksen väärään blogiin...tuo ylempi kommenttini...

Anonyymi kirjoitti...

Pitäisikö käydä.....kerrohan sitten toimiiko idis!

Eija kirjoitti...

Hei!
Blogissani on sinulle jotain. Olet sen varmaan jo moneen kertaan saanut, mutta ei kerta lisää pahaa varmasti tee :)

Mervi kirjoitti...

Upeita juttuja olet taas tehnyt, minäkin bongasin tuon vitriinin ja yritän saada tänään miehen mukaan ostoksille, huh !

Anonyymi kirjoitti...

Täälläkin yksi joka sortui tuollaisen ostamaan. Olisi vielä kätevämpi jos olisi useampi hylly, mutta ihana on näinkin. :)