keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Magnolia DT


Ja Manoliat jatkuvat. On ollut vähän hiljaista... olo on vähän niillä rajoilla että onko kunnossa vaiko ei... töissä tuntuu ettei hiljene ei sitten millään ja vuoden vaihde lähenee uhkaavaa vauhtia. Paljon asioita mitä pitää ennen sitä olla tehtynä. No joulutouhuista tehtiin kotona sellainen päätös että tehdään mitä jaksetaan, tulee se joulu vaikken olisi kaikkia kaappeja siivonnutkaan. Meillä meinaa olla suurenluokan pukkiongelma. Pukki joka on käynyt joka vuosi on jättäytynyt eläkkeelle. Tytär kun on välkky 6 v. niin tajuaahan tuo että pukki ei ole sama kuin aiemmin. Ja mistä sitä nyt sitten löytää hyvän tilalle???
Magnolian uusia Valentine leimasimia, sydän ja tyttö. Taustalla kakkupaperia ja kuviosaksilla leikattu paperi. Materiaalit ovat kaikki DT paketista.
Valitettavasti on ollut aika kuollutta tuolla kommentointi osastolla myös no josko sitä aikaa kohta taas olisi ja vointiakin :). Ritva kyselit aiemmin että mikä tuon istuvan tytön alla oleva käärö on, no se on noita uusia leimasimia :)
Magnolia DT card, materials from Magnolia. Image is coloured with watercolours & distress.
I am not sure if I am ok or not. Feeling very tired, hopefully this will go away soon. Unfortunately have not been able to do blog hopping for a while... I believe it is the same situation with most of you :)

15 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Ihan kortti tälläkin kertaa.

Älä huoli... kyllä se joulu tulee joka tapauksessa. Onneksi ei kysele, että on kaapit siivottu ja jokainen nurkka jynssätty.

Tab kirjoitti...

oh my! How beautiful is your card! Love the image and I adore you distress colouring, just perfect!
Hugs Tab xxx

Hanna kirjoitti...

This card is wonderful!
Hugs, Hanna

Anonyymi kirjoitti...

Tosi suloinen kortti!

Toivottavasti olo paranee kohta. Tee mitä jaksat, joulu ei saisi olla stressi-pyhä. :)

Anki kirjoitti...

Såå underbart kort Aija! Det är som om att man skulle vilja äta upp det ...hihi...... Hoppas du mår bättre snart. Det går många olika förkylningar och hosta här i Sverige - så ta det försiktigt så att du är pigg och kry till jul.
Kram - Anki

myy ja vilijonkka kirjoitti...

kyl kaikki suttaantuu painollaan ja kyl joulu tulee tosiaan vaik kaikki ei ole tehty niin kuin on suuniteltu! mut ihana ystävänpäivä kortti!

mickeydee kirjoitti...

I just found your site........wow.......amazing. You do beautiful work!

Anonyymi kirjoitti...

Nätti Valentine-kortti jälleen.
Juu, joulustressi on varmaankin totta monessa perheessä, vaikka jättäisikin kaappien puunauksen väliin vuoden ehkä kiireisimpänä aikana.
Joulupukkihomma onkin teillä aika kinkkisessä vaiheessa.
Ehkä onkin pettymys jos pukki ei ole sama kuin ennen, vaikka tuon ikäiset jo aika hyvin ymmärtävät, että "varapukkejakin" on olemassa kun se yksi ja oikea ei joulun taiasta huolimatta ehdi joka paikkaan.
Tai sitten voi harkita, että alkaako jo olla se ikä, että pukki voisi jättää lahjat kuusen alle tai oven taakse kiireissään...
Tsemppiä ja jaksamista sinulle, Aija.
Kaikesta huolimatta koita myös levätä välillä, ettei mene joulu ihan uupumuksen puolelle.

Maaret kirjoitti...

Kaunis, kaunis kortti :)

Sparkle and Flourish kirjoitti...

Just beautiful!
Judy xx

Elena kirjoitti...

Hope you will feel better Aija...
Your card is gorgeous! I love the soft colors! Very gentle!

Cindy Haffner kirjoitti...

So so darling.

Michele Roos kirjoitti...

Another stunning card. The colouring of the image is just beautiful. Michele x

nessy kirjoitti...

oh i do love this card ~well i love all your cards ~this image is so so cute ~as alsways wonderful colouring and your work is very special
hope you are feeling ok ~need a good rest!!
vanessa xx

Veeruliiru kirjoitti...

Miten aina keksitkin niin ihania toteutuksia leimakuville ja muille oheistilpehööreille! Todella kaunis, värit puhuttelee kovasti!